Alina Gorghiu: Am așteptări foarte mari de la județul Suceava


Intră acum și în grupul de

La conferinta de presa de la sediul PNL Suceava, participa copresedintii PNL Alina Gorghiu, Vasile Blaga si presedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.

flutur, blaga, gorghiu

Gheorghe Flutur, presedintele PNL Suceava:

”Azi, la 16, vom avea un eveniment de lansare a candidatilor la alegerile locale din iunie 2016. Suntem pregatiti cu aproape intreaga echipa. Prezentam, azi, 113 candidati pentru functiile de primari. Radautiul l-am lasat pentru zilele urmatoare.

Avem o cercetare complexa la Radauti, care ne arata potentialul foarte mare si trebuie sa gasim o solutie ca sa culeaga acest potential. Va anunt venirea alaturi de noi a primarului Ilie Boanches. Sunt convins ca PNL se consolideaza in administratia publica.

Eu cred ca OUG 55 ne-a luat noua primarii. Acum ei revin acasa. Eu il stiu si pe dl Lungu.

Inteleg ca a vorbit candidatul nostru de la Falticeni cu cei care trebuia sa vorbeasca si ne punem sperante mari in dl Mihaila.”

Alina Gorghiu, copresedinte PNL:

”Si eu si dl Blaga suntem in turneu prin tara. Eu inca mai cred ca va fi si un al doilea tur de scrutin pe care Guvernul il va anunta dupa ce vom face sesizarea catre Curtea Constitutionala. Am si asteptari foarte mari de la judetul Suceava si nu imi doresc altceva decat sa fim pe picioarele noastre si sa castigam cu peste 50 % plus 1. Sa avem libertatea sa generam presedintele Consiliului Judetean.

Primaria Suceava e un obiectiv pe care nu avem cum sa il ratam. Fiecare candidat trebuie sa bata judetul la picior sa transmita proiectul liberal. Suna presa si intreaba dar am interpretat schimbarea prefectilor de ieri ca pe un inceput de depesedizare a administratiei din Romania. Nu laud demersul, dar depesedizarea a fost una dintre solicitarile noastre catre Guvernul tehnocrat. E un inceput care nu e suficient, mai ales in cazurile de prefecti care tin sedinte de partid.

O sa cer Guvernului sa nu se lase santajat de declaratiile PSD. Azi, o fac cu o motiune de cenzura, maine, cu una simpla, Poimaine, cu legea defaimarii si tot asa. Sa tina cont doar de interesul public si nu de santajul obscen al PSD.

Momentul politic al saptamanii a fost blocarea tentativei de a introduce cenzura prin legea defaimarii. Dragnea a fost pur si simplu socat.

Criteriile de integritate sunt respectate integral. Dvs. vorbiti doar despre ideea de traseism. Nu trebuie sa fii candidat de doua ori din partea altor partide politice decat PNL. Daca sunt si alte criterii la domnii Lungu sau Flutur care trebuie luate in considerare, noi suntem dispusi sa ascultam. Voturile nu apartin unui om. Nu sta Ponta cu voturile cuiva prin buzunar sau Gorghiu.

Cred ca acest conflict dintre Intact Media si ANAF e de natura juridica si poate fi solutionat in instanta de judecata. Va atrag atentia ca sunt si alte televiziuni in Romania care sunt in criza financiara extrem de grava si nu pot sa nu subliniez cazul TVR. Ar trebui sa ne preocupe si soarta ei.”

Vasile Blaga, copresedinte PNL:

”La Suceava s-a demonstrat forta organizatiei la ultimele alegeri. Nu s-a schimbat nimic cu Dragnea presedinte in locul lui Ponta”.


Intră acum și în grupul de