Popovici: La Suceava, vinerea trecută, doamna Gorghiu și domnii Blaga și Flutur și-au dat mâna cu oamenii fostei Securități și informatorii lor


Intră acum și în grupul de

Corneliu Popovici sustine o conferinta de presa la sediul MP Suceava, la care participa si primarul comunei Pojorata, Bogdan Codreanu.

Popovici, Codreanu

Corneliu Popovici, lider județean al MP Suceava:

”Lucrurile au prins contur si au mai evoluat. Ii multumesc primarului Bogdan Codreanu ca s-a alaturat echipei MP Suceava. Dorim o implicare majora pentru dezvoltarea strategica a judetului pornind de la Pojorata.

Localitati care au optat pentru a deveni orase isi doresc azi sa redevina comune si asta nu inseamna progres. Daca ar fi actionat toti ca primarul din Pojorata eram altceva. Dorim ca ce s-a intamplat acolo sa replicam la nivel judetean. Codreanu e un exemplu de bune practici in administratia locala. Impreuna cu el vom ataca in forta, chiar mai mult decat ne-am propus, CJ, iar pe zona de munte vom amplifica acel val pro-Basescu si pro-MP.

Afirm cu tarie ca MP e singurul partid care nu depinde de PSD sau PNL. Tot ce e partid mic pe scena, UNPR, ALDE, PRM, la toti le gasiti stampilele PSD sau PNL pe la sediile lor. De asta sunt presiunile atat de mari pe noi. Orice incercare de a demobiliza structura MP la nivel judetean le va afecta major negocirile pe care Flutur si Nechifor spera ca le vor avea cu MP dupa alegeri. Doar noi stim la cate incercari am fost supusi si nu vom ceda.

Mesajul meu catre organizatia PNL de data trecuta nu a fost tratat cum trebuie si vin acum sa va declar ca la Suceava, vinerea trecuta, doamna Gorghiu si domnii Blaga si Flutur si-au dat mana cu oamenii fostei Securitati si informatorii lor. Un partid de dreapta a ajuns sa faca acest lucru dupa 25 de ani de la Revolutie. In goana dupa voturi, au ajuns sa devieze si sa isi ignore propriile reguli. Intreb marele PNL in cat timp il vor primi in partid pe Visinescu?

Nu stiu cum se simt candidatii intr-un partid, vechii PNL-isti, alaturi de cei  de pe urma carora parintii lor au avut de suferit in trecut. Si ei cer reforma partidelor. Asta e reforma lor. Ma uitam la inocenta dnei Gorghiu ca la Suceava criteriile de integritate au fost respectate.

O adresa datata din 13.03.2007, de la cabinetul presedintelui CJ, catre CL Pojorata spune ca o comisie care a analizat amplasarea gropii ecologice, cere chiar Pasul Mestecanis. De aici s-a plecat si urmeaza toate discutiile.”

Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorata:

”Sunt onorat sa fac parte din echipa lui Traian Basescu si sunt bucuros ca la Suceava MP are o echipa tanara si puternica, sincera si transparenta. Mi-a placut sa fac parte dintr-o echipa care sa joace la victorie. Proiectul nostru va fi unul complex. Am facut politica locala si impreuna cu echipa mea am demonsrat ca putem schimba si face lucruri bune. Credem in MP si imi doresc sa demonstram ca MP poate face diferenta constructiva si transparenta.

O HCL in care s-au dat 5 ha pe care se afla si perimetrul existent al gropii ecologice de pe Mestecanis, excedentul e pentru organizarea santierului. Noi am preluat lucrurile din mers. Ni s-a adus la cunostinta ca proiectul e in derulare si ca Romania si-a asumat situatia si s-a raportat groapa de la Mestecanis.

Cand lucrurile vor fi clare vom aparea din nou cu declaratii. Lucrarea e gata deja.”


Intră acum și în grupul de