Marian Andronache, Mişcarea Populară, dezminte că-şi retrage candidatura la funcţia de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Candidatul desemnat de Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al Sucevei, Marian Andronache, director general în Primăria Suceava, a dezminţit, joi, speculaţiile că s-ar retrage din cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

marian andronache (4)El a spus că nu-şi retrage candidatura de la funcţia de primar al Sucevei după ce Mişcarea Populară a fost părăsită de vicepreşedintele organizaţiei judeţene Ovidiu Milici şi de Ovidiu Şvarţ, care s-au înscris în ALDE.

„Nu am fost adus în partid de Milici sau de Şvarţ”, a spus Andronache într-o conferinţă de presă.

El le-a transmis celor doi „drumuri bune” considerând că ALDE este doar o etapă de parcurs în viaţa lor politică.

„Despre foşti, numai de bine. Drumuri bune! Spun drumuri şi nu drum pentru că drumul lor nu se va opri la ALDE şi va continua”, a declarat Andronache.

El a mai spus că după ce partidul a fost părăsit de Ovidiu Milici, în organizaţie au început să vină „oameni de foarte bună calitate” şi că organizaţia MP Suceava se întăreşte de la o zi la alta.

Andronache, care este secretar executiv regional al MP, a explicat că a ţinut să precizeze că nu renunţă la candidatură pentru că au apărut zvonuri publice că s-ar retrage din competiţia electorală după ce Ovidiu Milici şi Ovidiu Şvarţ au plecat la ALDE. (N.B.)


Intră acum și în grupul de