Băișanu: Reprezentanți ai CAR Suceava vor face parte din listele ALDE la alegeri


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu sustine o conferinta de presa la cabinetul sau parlamentar din CJ.

Baisanu, Grigoras Vasile

”In acest moment, ALDE se afla in plin proces de infiintare a organizatiilor si completare a listelor de candidati. Avem 83 de organizatii infiintate cu 83 de liste complete. Lucram pentru a ajunge sa avem listele complete pentru toate cele 114 localitati si sper ca procesul sa se termine in maxim doua saptamani.

Ne anuntam inca de pe acum a treia forta politica a judetului si avem ca target castigarea presedintiei CJ si a Primariei Suceava.

Vad tot mai multe teme false si fara continut ale PNL. Una e cea cu alegeri din doua tururi si acum cea cu schimbarea lui Tariceanu. Senzatia mea e ca exista o mare frica in noul PNL, frica PDL-istilor ca pierd din ce in ce mai mult electorat care se indreapta catre ALDE, liberalii care nu vor sa faca nici un compromis cu cei care au taiat pensii si inchis spitalele. Le transmit prieteneste ca nu vor avea succes si ca vor avea si mai mult de pierdut cu asemenea gesturi.

Am, azi, langa mine doi oameni cu zeci de mii de membri in spate, Grigoras Vasile-CAR Suceava. Cu el am semnat un protocol. La Suceava, CAR are 19.000 de membri. E un protocol de sprijin si colaborare reciproca si reprezentanti ai CAR vor face parte din listele ALDE la alegerile viitoare. Grigoras va fi reprezentantul nostru pe loc eligibil la CL Suceava.

Ne dorim infiintarea unui Club al Doamnelor si a magazinelor de tip economat. Ne dorim spatii pentru pensionari unde sa poata socializa si sa poata sarbatori.

Din informatiile pe care le am, exista oameni in varsta care nu au parasit apartamentul de ani de zile si vom gasi la nivel de elevi de liceu si la studenti, solutii de voluntariat pentru a sprijini aceste persoane cu diverse lucruri. Poate e nevoie de curatenie in casa omului sau de cumparat diverse lucruri.

Cel de al doilea protocol de colaborare e cu Rotariu Mihai care reprezinta Asociatia Crescatorilor de Animale din judet, ”Plaiurile Bucovinei”.

Oferim locuri eligibile in fiecare CL din judet pentru ca in opinia mea, crescatorii de animale nu au avut pana acum posibilitatea de a participa activ la sedintele de CL, acolo unde se stabilesc lucruri importante pentru ei. Exista probleme cu pasunatul si, cu sprijin real din partea primariilor pentru cei care cresc animale, vor avea un loc si pe lista CJ.

ALDE as vrea sa devina un partid al oamenilor si nu al politrucilor. Imi doresc sa nu mai fiu nevoit sa fac greselile pe care        le-am facut in PNL. Vreau un partid format din reprezentanti ai oamenilor care isi doresc cu adevarat mai binele comunitatii. Ii rog pe toti cei care nu au mai facut politica si doresc cu adevarat sa schimbe ceva cu hotararea lor sa vina alaturi de noi.”

Vasile Grigoraș:

”Nimeni dupa 1990 nu a venit la noi sa se intereseze de situatia noastra. Pe nimeni nu a interesat cum ne descurcam.”

Mihai Rotariu, secretarul Asociaţiei „Plaiul Bucovinei”:

”Noi speram ca reprezentantii nostri sa fie reprezentanti in mai multe CL. Crescatorii de animale au fost in ultimii ani mai mult denigrati. Activitatea lor a fost dusa la ultimul lucru care ar trebui discutat. Agricultura a devenit un mod de subzistenta. Ca afacere nici nu mai putem discuta.”


Intră acum și în grupul de