O nouă modă între simpatizanţii lui Tiberius Brădăţan. Aceştia poartă tricouri cu doctorul primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

O nouă modă a apărut de câteva zile între simpatizanţii candidatului PSD la funcţia de primar al Sucevei, Tiberius Brădăţan. Astfel, un model de tricou cu doctorul primar al Sucevei este purtat de numeroşi tineri care susţin pe Tiberius Brădăţan, iar unii dintre ei îşi fac fotografii selfie pe care le postează pe paginile lor de socializare.

bradatan tricou

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a recunoscut, luni, că devine „cool” să ai tricou cu doctorul primar al Sucevei Tiberius Brădăţan.

El a spus că un simpatizant al lui Brădăţan a adus la sediul PSD Suceava un tricou cu un portret stilizat al candidatului PSD la funcţia de primar al Sucevei care transmite un mesaj clar: un DA hotărât pentru Tiberius Brădăţan, care va fi şi primarul tinerilor care văd în el „un primar trendy”.

Senatorul a menţionat că Tiberius Brădăţan a apreciat acest tricou care îi place foarte mult, iar mai mulţi tineri care se aflau atunci în sediu au cerut modelul pentru a-şi face şi ei tricouri asemănătoare.

El a mai spus că apoi acest tip de imprimeu pe tricou a început să devină între susţinători un „must have”.

„Tot mai mulţi tineri, membri şi simpatizanţi îşi fac tricouri asemănătoare”, a precizat liderul social-democrat sucevean.

El a mai spus că modelul de imprimeu poate fi solicitat la cortruile candidatului PSD la funcţia de primar al Sucevei de cei care doresc să fie „cool” şi să poarte acest fel de tricou. (N.B.)

dontu tricou

 


Intră acum și în grupul de