Marian Andronache şi-a înregistrat candidatura din partea PMP la funcţia de primar al Sucevei: Punem Suceava în mişcare


Intră acum și în grupul de

Marian Andronache şi candidaţii PMP pentru Consiliul local Suceava au depus, joi, la Biroul Electoral Municipal Suceava candidaturile pentru alegerile locale din iunie 2016.

Prezent la această acţiune, preşedintele organizaţiei judeţene PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că este un moment unic în democraţia din ultimii 26 de ani din Suceava pentru că un partid vine în faţa sucevenilor cu un candidat şi o echipă total nouă.

„Toţi cei care sunt candidaţi PMP pentru municipiul Suceava nu au mai fost implicaţi în politică. Sunt oameni care nu poartă în spate cadavrele mandatelor anterioare şi s-au hotărât să se implice în politică”, a spus Popovici.

El a arătat că echipa PMP Suceava îl are în frunte pe Marian Andronache, om cu experienţă în administraţia publică, un candidat potrivit pentru Primăria municipiului Suceava.

PMP candidati

„Noi sucevenii avem nevoie şi de doctori, dar trebuie să-i păstrăm în spitale, avem nevoie de profesori în şcolile noastre, de economişti să administreze mall-urile din Suceava, dar la Primăria Suceava e nevoie de un inginer, de o echipă tehnică pentru a corecta tot ceea ce nu s-a întâmplat bine în municipiul Suceava”, a spus Popovici.

La rândul său, Marian Andronache a declarat că împreună cu echipa sa oferă o alternativă la clasa politică suceveană actuală.

El a subliniat că are o echipă formată din oameni noi, care nu a mai făcut politică, o echipă ambiţioasă formată din profesionişti din toate categoriile sociale şi a subliniat că 40 la sută din membrii echipei sunt mici întreprinzători privaţi care fac parte din clasa medie suceveană.

Andronache a arătat că o ambiţie a PMP Suceava este ca în viitorul mandat să dezvolte această clasă medie a Sucevei.

El a spus că vor fi sprijiniţi oamenii de afaceri în special cei din sectorul de producţie pentru că din punct de vedere comercial Suceava stă bine. Producţie şi turism în Suceava nu putem discuta.

Marian Andronache a mai declarat că în lupta politică au început deja promisiuni de la centrale termice gratuite,, parcuri industriale, săli polivalente, care sunt reluate din patru în patru ani.

„Noi vrem să mergem la sufletul cetăţeanului, să avem grijă în primul rând de confortul acestuia”, a spus Andronache.

El a arătat că va fi nevoie de modernizarea trotuarelor, locuri de joacă, spaţii verzi, parcări amenajate ca să fie eliminat noroiul şi praful din oraşul acesta frumos.

„Constituţional administraţia locală trebuie să asigure anumite drepturi, dreptul la sănătate, la educaţie, la muncă. Asigurăm suceveanul că va aceste drepturi cu continuitate. Vom pune Suceava în mişcare”, a spus Andronache. (N.B.)


Intră acum și în grupul de