PSD a depus candidaturile pentru CJ Suceava. Nechifor: ”Nu venim cu promisiuni deșarte, venim cu un rezultat bun al guvernării”


Intră acum și în grupul de

Echipa de consilieri ai PSD a depus listele cu candidatii pentru CJ Suceava.

candidati PSD la CJ Suceava

 

Catalin Nechifor:

”Ma bucur ca azi depunem listele cu foarte multi tineri si femei. O lista cu o misiune nu tocmai simpla. Va fi categoric o competitie in care fiecare dintre colegiii nostri vor trebui sa dea ce au mai bun. La alegerile acestea vom da un semnal puternic pentru toamna acestui an. Sunt si nume noi pe lista si principiul care a stat la baza listei a fost cel teritorial.

Echipa care vine acum in fata sucevenilor si-a facut datoria si vine cu realizari palpabile. Nu venim cu promisiuni desarte, venim cu un rezultat bun al guvernarii. Sunt foarte fericit ca toti colegii mei si-au facut datoria si sunt 148 de proiecte la nivel de localitati care au fost aduse cu sustinerea noastra si a Guvernului Ponta.

lansare candidati CJ Suceava

Multumesc celor care au fost alaturi de noi in dezvoltarea judetului. Din acest moment, Aeroportul Suceava are tot ce trebuie si mai e nevoie doar de cateva autorizari si sistemul ILS e functional integral. Cetatea de Scaun a fost finalizata si nu a fost un proiect simplu. Cu viitorul primar al Sucevei, Tiberius Bradatan, vom face mult mai multe in zona Cetatii de Scaun.

Tinta pe care o avem in calcul e cea pe care ne-o vor arata sucevenii. Speram sa putem continua ce am inceput si sa putem sustine o guvernare de stanga si, cine stie, poate ca Victor Ponta poate redeveni prim-ministru.”


Intră acum și în grupul de