Lista de candidaţi la Consiliul Local Suceava depusă de PSD, anulată de Judecătoria Suceava. PSD contestă decizia la Tribunalul Suceava


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Suceava a admis, miercuri, o contestaţie depusă de Vasile Cioban faţă de admiterea listei de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava a PSD Suceava.

PSD candidati Nechifor Bradatan Dontujpg (5)

Lista de candidaţi a fost contestată de Vasile Cioban care susţine că listele de susţinători ai candidaturilor nu au fost completate corect.

 

Decizia Judecătoriei Suceava va fi contestată de PSD Suceava, a declarat preşedintele organizaţiei municipale, senatorul Ovidiu Donţu.

 

El a spus că nu există nici un motiv de contestare a listelor depuse de PSD Suceava pentru Consiliul Local.

Donţu a spus că la înregistrarea dosarului la Biroul Electoral Municipal Suceava a fost verificată fiecare filă, iar semnăturile de susţinere care nu îndeplineau toate elementele cerute au fost scoase.

O contestaţie asemănătoare a fost depusă de Mircea Blîndu şi faţă de candidatura lui Tiberius Brădăţan, care se va judeca joi.

„Admite acţiunea formulată de către contestatorul Cioban Vasile împotriva hotărârii nr. 9 din data de 25.04.2016 a Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Nr. 1 Suceava, în contradictoriu cu intimaţii Brădăţan Tiberiu Marius, Mocanu Vasile, Girigan Eugen, Cocriş Doiniţa – Nela, Grosar Alexandru – Cornel, Boberschi Cristian Neculai, Bejinaru Mitică, Păduraru Andrei – George, Apetroaie Daniel – Ioan, Fuior Iuliana, Cristescu Florin, Buciac Ioan – Gabriel, Petrescu Gheorghe, Rusu Dumitru, Pohoaţă Magdalena – Manuela; Darie Liliana – Camelia, Negură Gheorghe, Aioanei Răzvan – Vasile, Gălăţeanu Ioan – Sorin, Livadariu Dumitru, Ungureanu Cristina Carmen Barbara, Huţan Monica Ancuţa, Casandra Silviu, Munteanu Iacob Cristian Benedict, Roşca Maria, Gavriluţ Răzvan Petru, Paiu Mihaela Adelina şi Ghiaţă Andrei – Leonte. Anulează hotărârea nr. 9 din data de 25.04.2016 a Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Nr. 1 Suceava şi, în consecinţă, respinge propunerea de candidatură a intimaţilor la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Suceava, judeţul Suceava. Cu drept de a formula apel în termen de 24 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Suceava”, se arată în minuta instanţei.

(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de