Ponta despre şoseaua de centură a Sucevei: Să-l întrebaţi pe Blaga de ce i-a dat prietenului lui un contract şi acum ne chinuim să facem altul


Intră acum și în grupul de

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marţi, că va trebui întrebat liderul PNL Vasile Blaga despre contractul la şoseaua de centură a Sucevei pentru că la acest proiect lucra firma lui Horia Simu, care „era pe mână” cu Vasile Blaga în cazul retrocedărilor.

El a spus că a promis că va moderniza drumul Suceava-Botoşani care a fost realizat şi că s-a încheiat şi proiectul de la Aeroportul Suceava care este o lucrare foarte importantă.

„Despre centura Sucevei ştiţi cine lucra. Domnul Simu, cel care era pe mână cu domnul  Blaga la retrocedări. Să-l întrebaţi pe Blaga de ce i-a dat prietenului lui un contract şi acum ne chinuim să facem altul”, a spus Ponta.

PSD ponta Nechifor Bradatan (45)

Întrebat dacă în 2014 ştia despre situaţia legată de proiectul centurii, el a spus că nu ştia decât ceea ce s-a aflat acum.

„În 2014 nu ştiam ceea ce aţi aflat şi dumneavoastră. Eu ştiam cine a făcut bani în perioada aia PDL-istă, dar nu ştiam că vor ajunge în sfârşit să plătească. Slavă Domnului că au început să plătească, mai târziu”, a spus Ponta. (N.B.)


Intră acum și în grupul de