Nechifor: Votul de astăzi ne obligă să fim mai doritori să îndeplinim aşteptările electoratului. Mulţumesc sucevenilor care şi-au exercitat un drept civic


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, duminică seara, după încheierea votării că mesajul dat de electorat obligă PSD să fie mai doritor să îndeplinească aşteptările.

Nechifor PSD (2)

„Mulţumesc sucevenilor care au ieşit astăzi din casă şi au votat, care şi-au exprimat un drept civic”, a spus Nechifor.

El a arătat că chiar dacă prezenţa la vot a fost mai mică decât în 2012, un motiv este şi clasa politică, dar şi legea electorală care, faţă de anii trecuţi, a generat o campanie electorală mai seacă.

El a mulţumit candidaţilor noştri PSD în aceste alegeri şi şi-a exprimat speranţa că aceştia sunt mulţumiţi pentru ceea ce au făcut.

Nechifor a spus că această campanie are ca rezultat un comportament mai bun pentru cei care şi-au pus speranţa în PSD şi au fost astăzi la vot pentru Suceava.

Preşedintele PSD Suceava a mai arătat că scorul electoral obţinut de PSD în plan naţional determină PSD să fie mai doritor să îndeplinească aşteptările electoratului.

„Să fim mai doritori să le îndeplinim aşteptările. Practic, un scor de aproape 40 la sută pe plan naţional ne pune în situaţia de a fi mai activi, mai determinaţi pentru toamnă”, a spus Nechifor.Nechifor PSD (8)

El a arătat că acest vot la locale nu a fost doar pentru un sat sau un judeţ ci a fost un vot şi pentru toamnă şi este convins că românii aşteaptă mult din partea viitorului guvern pentru că lucrurile se leagă la nivel local, judeţean şi naţional.

Totodată, Nechifor a trimis un semnal de atenţie pentru autorităţi pentru că doreşte să fie un parcurs electoral corect.

„Astăzi a fost o zi fără foarte multe evenimente. Să fie acest proces electoral continuat şi la numărare corect şi să fie respectate drepturile cetăţenilor”, a spus Nechifor.

 


Intră acum și în grupul de