Acasă Politica Flutur: Mulțumesc sucevenilor pentru votul de duminică. 71 de localități au votat...

Flutur: Mulțumesc sucevenilor pentru votul de duminică. 71 de localități au votat echipa lui Flutur


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur sustine o conferinta de presa la sediul PNL Suceava. La ora 12, a avut loc o sedinta a intregii organizatii PNL.

Gheorghe Flutur 2016



”Imi revine onoranta sarcina de a face aceasta conferinta cu referire la rezultatele de la BEJ. Am sa o fac si in calitate de presedinte al PNL si de candidat si asa cum se arata, castigatori ai listei pentru CJ.

Multumesc sucevenilor pentru votul de duminica. Dragi suceveni, va multumesc ca v-ati prezentat in numar foarte mare la vot si in mod deosebit celor care ati votat echipa PNL.

Cum arata rezultatul final, prin redistribuire, PNL castiga 56,75 % procente. Votul a aratat 48,31 % la urne.

Suntem pe primul loc in tara, dar din ce am vazut pana acum, Suceava a facut o surpriza extraordinara si multumesc echipei PNL si populatiei pentru acest scor de campioni. Trebuie sa avem o bucurie prudenta pentru ca sunt foarte multe de facut in PNL. 21 de mandate are PNL si 16 PSD. Avem o majoritate confortabila, azi, in CJ pentru a pune in miscare proiectele promise.

S-a vazut clar o performanta sporita fata de 2012. 71 de localitati au votat echipa lui Flutur. Noi avem doar 45 de primari, plus independentul cu care am lucrat la Humor. Am obtinut scor mai mare decat PSD unde au iesit primari PSD. Campionii pentru voturi sunt Botosana, Darmanesti, Comanesti, Serbauti, Ipotesti.

Am fost 14 primarii unde am pierdut si 7 noi unde am castigat. Nu mi-am inchipuit in unele localitati ca vom pierde. La Straja, Moara, Bosanci sau Arbore. Nu m-am asteptat deloc. Sunt onorat si bucuros ca am condus aceasta echipa liberala si ca fuziunea la Suceava produce efecte pozitive. Voi fi candidatul PNL pentru functia de presedinte. Voi propune ca vicepresedinti pe Viorel Seredenciuc si Gheorghe Nita (Humor).

Astept procedurile de validare a mandatelor si intrarea la treaba. Noi ne-am gabit si am finalizat problemele cu mandatarul financiar. Voi merge maine la Bucuresti la sedinta echipei de la varful PNL.

Nu comentez ce se petrece la Scheia. Am incredere in justitie. Exista si prezumtia de nevinovatie. Am incredere totala in actul de justitie.

Analizam la momentul potrivit situatia de la Scheia si Mitoc, daca mai tinem sau nu la calitatea lor de membri. La Humor nu am discutat cu Ursaciuc sa revina in PNL.

Niciodata nu m-am grabit sa trag concluzii pripite fara sa cantarim fiecare zona in parte. Nu stiu ce e in tara.

O mare libertate au si primarii care sunt alesi in stabilirea viceprimarilor. PNL va negocia peste tot unde se poate ca sa aiba viceprimari.

Nici un fel de incurajare, de nici un fel, pentru aliante politice. Nu am nici un fel de alergie, dar nici nu mor de dragul cuiva. Am muncit pentru voturi.

Era loc si de mai bine la Falticeni si Radauti pentru candidatii PNL.

S-ar putea ca unii sa se bucure prea repede de succes si sa dea TVA-ul jos de la bucurie si altii prea posomorati.

Daca mai era vreo speranta a unora ca Flutur nu vine presedinte, sa fie clar ca vine Flutur presedinte.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version