Nechifor, ironie fină la adresa noii conduceri a CJ Suceava. Nu poate fi șters totul cu buretele


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a făcut, miercuri, o ironie fină la adresa noii conduceri a CJ Suceava după ce, la ședința de constituire, bannerul din sala de ședință cu mesajul „Consiliul Județean Suceava-Deschis către viitor”, a fost acoperit de mai multe roll-upuri cu imagini din biserici sucevene.flutur cj banner

El a făcut referire la momentul când două roll-upuri au căzut și au lăsat să se vadă vechiul banner din CJ Suceava și a subliniat că nu se poate șterge totul cu buretele.

Nechifor a precizat pe pagina sa de socializare că a depus  jurământul în funcția de consilier judetean în care a fost ales în data de 5 iunie.

„Democrația înseamnă și alternanță la putere, rămâne să vedem cum va fi normalitatea clamată de cei care au câștigat, cert este că nu poate fi chiar șters totul cu buretele (nu mă refer neaparat la cel al microfonului albastru). Vom vedea și ce înseamnă „s către v”, până atunci îmi voi face datoria cu onoare și demnitate, pentru cei 63 de primari dar și pentru toți cei care trăiesc în Suceava, indiferent de opțiunea lor politică”, a scris Nechifor.


Intră acum și în grupul de