Acasă Politica Partidul Verde vine cu soluția pentru parcul Șipote: Firme care au contracte...

Partidul Verde vine cu soluția pentru parcul Șipote: Firme care au contracte cu municipalitatea să sponsorizeze lucrările de amenajare


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava consideră că zona cea mai frumoasă, verde și plină de viață din municipiul Suceava este parcul Șipote, dar că, din nefericire această locație a fost abandonată de ani buni de către autoritățile locale.

parc sipote curatenie 4



Într-un comunicat de presă semnat de președintele organizației județene, Dan Acibotăriță, se arată că  sucevenii dornici de cântecele păsărelelor și de mirosul  parfurmat al ierbii ies seară de seară la o scurtă plimbare, chiar cu riscul de a se accidenta în acest parc.

„Noi, verzii suceveni, credem că parcul Șipote, în maximum 60 de zile, se poate transforma într-un minunat loc de promenadă. Și asta doar dacă se vor implica sau vor sponsoriza, firmele mari care au avut nenumărate lucrări în municipiul Suceava, iar ca să se evite implicarea DNA-ului propunerea este din partea unui partid care nu are nicio legătură cu administrația municipiuui Suceava, adică din partea PV Suceava”, se arată în comunicat.

Astfel, PV Suceava consideră că firma Loial ar putea executa lucrările de iluminat public, General Construct și Victor Construct se pot ocupa de partea de trotuare și zonele de acces, iar de toaletarea pomilor și a zonei verzi se pot ocupa cei de la Rompeisaj.

Pe acest segment un sprijin se poate obține de la Direcția Silvică Suceava și Primăria municipiului Suceava, susține liderul PV Suceava.

El este convins că Direcția Silvică Suceava nu va avea ceva de obiectat în momentul în care cineva dorește să schimbe fața acestui mirific parc, iar  primarul Ion Lungu și consilierii locali vor avea motive suficiente ca să-i treacă în Cartea de Aur a Sucevei și să-i facă Cetățeni de Onoare pe administratorii firmelor mai sus amintite.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version