Liderul UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, după ce PNL a refuzat alianța sau fuziunea cu UNPR: Mergem pe forțe proprii


Intră acum și în grupul de

Președintele UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, a declarat, marți, după ce luni PNL a refuzat să aprobe o alianță sau fuziunea prin absorbție cu UNPR că în aceste condiții partidul trebuie să meargă pe forțe proprii.

 

Neagu, care susținea apropierea UNPR de PNL și chiar fuziunea prin absorbție, a spus că în noile condiții partidul trebuie să se întărească și să intre pe propriile forțe în alegerile parlamentare.

„Nu avem decât să ne așezăm pe plan local și național și să-i dăm bătaie!”, a spus senatorul Mihai Neagu care consideră că este nevoie de o dezvoltare puternică în teritoriu a formațiunii înaintea alegerilor parlamentare.

Mihai NeaguPreședintele UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, a declarat, vineri, după ce fondatorul UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat că demisionează din partid, că acesta nu mai făcea parte din conducerea UNPR și că partidul s-a așezat într-o altă structură urmând să se alieze cu PNL.

El a arătat că UNPR s-a așezat într-o altă structură după ce Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea partidului cu puțin timp înaintea alegerilor locale.

Senatorul UNPR sucevean a arătat că demisia de atunci a lui Gabriel Oprea a cutremurat formațiunea care nu a mai reușit să obțină scorul cu care fusese contat în sondajele de opinie.

„Demisia dumnealui ne-a tras înapoi și s-a văzut la alegerile locale”, a spus senatorul Mihai Neagu.

El a spus că în actuala situație UNPR merge mai departe cu structurile pe care le are în teritoriu în urma alegerilor locale.

Senatorul a spus că UNPR a format majorități conjugate cu PNL, partid cu care este într-o legătură strânsă.

El a exclus orice alianță viitoare cu PSD și a arătat că s-a stabilit că se continua o colaborare cu PNL.

„Se așează lucrurile”, a spus Mihai Neagu care a menționat că a discutat situația și cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. (N.B.)


Intră acum și în grupul de