Liderul organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir: Viceprimarul Lucian Harșovschi profită din nou de absența primarului Ion Lungu și face declarații nefondate


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a criticat, vineri, recentele declarații ale viceprimarului Lucian Harșovschi, arătând că acesta profită din nou de absența primarului Ion Lungu, aflat în concediu și face declarații nefondate.

Dan Ioan Cusnir ODP (1)

„Organizația Municipală PSD Suceava constată cu surprindere că viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, profită din nou de absenţa primarului Ion Lungu pentru a face declaraţii politicianiste, fără suport real și cu o obediență nepermisă pentru un tânăr politician față de „Județeana PNL”, se arată într-un comunicat semnat de Dan Ioan Cușnir.

El arată că după ce în luna februarie, Lucian Harșovschi s-a făcut de râs anunţând că Primăria Suceava a cheltuit „doar” 80.000 lei pentru un site care să promoveze Cinematograful Modern, „iată-l că revine” și că într-o conferinţă de presă, viceprimarul aflat la al treilea mandat, Lucian Harșovschi dă dovadă de servilism ieftin, mulţumindu-i lui Gheorghe Flutur, șeful său de partid, actual preşedinte al C.J. Suceava, pentru asocierea în vederea desfăşurării Festivalului Medieval 2016, deşi alocarea bugetară şi calendarul evenimentelor au fost aprobate în luna ianuarie 2016 când preşedinte al C.J. Suceava era Cătălin Ioan Nechifor, iar majoritatea era controlată de grupul PSD din Consiliul Judeţean.

„Acelaşi Lucian Harsovschi a furnizat și informații nereale, ca să nu spunem direct că i-a minţit pe suceveni în repetate rânduri, atât în conferinţa de presă cât şi prin postări pe site-uri de socializare, în legătură cu poziţia consilierilor locali PSD faţă de finanţarea Festivalului de Artă Medievală 2016.

Realitatea este că grupul PSD din C.L. Suceava a susţinut cu fermitate finanţarea şi desfăşurarea Festivalului Medieval atât în acest an cât şi în anii anteriori”, susține Cușnir.

Lucian Harsovschi (3)

Liderul organizației municipale PSD Suceava arată că aleșii locali ai  PSD au cerut doar explicaţii suplimentare şi transparenţă atunci când este vorba despre cheltuirea banilor sucevenilor, au cerut informaţii suplimentare referitoare la creşterea bugetului alocat, de la 150.000 lei în 2015 la 200.000 lei în 2016 şi au cerut votarea unui amendament prin care executivul să găsească o soluţie prin care sucevenii să poată participa gratuit la acest festival, dar Lucian Harșovschi, pentru că nu avea voie de la partid, a refuzat în două şedinţe consecutive de Consiliu Local supunerea la vot a acestui amendament.

„Dragi Suceveni, din cauza viceprimarului PDL revopsit în PNL, Lucian Harsovschi nu aţi beneficiat de gratuitate la Festivalul de Artă Medievală 2016 !”, conchide Dan Ioan Cușnir.(N.B.)


Intră acum și în grupul de