Acasă Politica Ioan Stan: Femeile din PSD pot constitui esența reformei clasei politice și...

Ioan Stan: Femeile din PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016


Intră acum și în grupul de

La Cacica, a avut loc, joi seara, întâlnirea Comitetului Executiv al  Organizației  Femeilor Social-Democrate Suceava, la care au participat peste 170 de reprezentante  ale doamnelor social-democrate din toate zonele județului, membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene PSD și parlamentari.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, președinta OFSD, Oana Pintilei, a făcut o prezentare a activităților în care s-au implicat doamnele social-democrate sucevene în ultimii patru ani, activități diverse (culturale, educaționale, caritabile, politice) care au contribuit esențial la promovarea valorilor social-democrate.



Oana Pintilei, femei PSD

”Datorită implicării lor, doamnele social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obținând 3trei funcții de primar (Maria Tomescu – comuna Baia, Violeta Țăran – comuna Berchișești, Maria Pleșca – comuna Voitinel), două funcții de consilier județean (Gabriela Mihai, Oana Pintilei), cinci funții de viceprimar și 95 funcții de consilier local. Astfel,  doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a județului Suceava”, arată sursa citată.

În comunicat se precizează că implicarea doamnelor social-democrate a fost apreciată și de președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan Stan, care și-a exprimat opinia că membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016, încurajând doamnele să-și manifeste intenția de a fi prezente pe listele electorale.

Reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul și-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat print-o implicare mai profundă a doamnelor în activitățile politice, dar și prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social și economic, obținute în toată perioada post-decembristă de guvernele social-democrate, în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecințe se resimt și astăzi, se mai menționează în comunicatul PSD Suceava. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version