Corneliu Popovici: La Suceava s-a încheiat procesul de fuziune între PMP și UNPR


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici și senatorul Mihai Neagu sustin o conferinta de presa la sediul PMP Suceava.

Corneliu Popovici si Mihai Neagu

LIVE TEXT

Corneliu Popovici:

”La Suceava, procesul de fuziune s-a incheiat intre PMP si UNPR. De ieri, s-a constituit Biroul Judetean.

Marian Andronache si Bogdan Codreanu sunt vicepresedinti ai noii organizatii judetene a  PMP Suceava.

Speram sa fie un birou functional. S-au stabilit si presedintii interimari in localitatile din judet. Maine vom avea si o sedinta a Consiliului Executiv Judetean.

Mihai Neagu va coordona organizatia de la Radauti, iar Marian Andronache va coordona Suceava.

Gheorghe Ignatescu, presedintele PNTCD, a devenit membru al PMP din 15 august.

Ne pregatim pentru campania premergatoare alegerilor. Pana in 15 septembrie va trebui sa transmitem la Bucuresti listele de candidati pentru Senat si Camera Deputatilor.

Suntem a treia formatiune politica la nivel de judet. Tinta noastra e sa trimitem in Parlament doi deputati si un senator. Nu e o cifra umflata.

Raportat la locale plecam in lupta pentru parlamentare cu voturile UNPR si ale PMP, la care se vor adauga speram si cele din diaspora.

Pentru prima data dupa 20 de ani se vorbeste special de diaspora. Nu putem vorbi insa de Luna diasporei fara a face referire la romanii din Ucraina.

Nu putem incepe o discutie despre diaspora fara a vorbi de romanii din Ucraina. Stim cu totii cu ce se confrunta comunitatea de romani de aici.

Vom avea in vedere pentru 2017 acest lucru si sper ca si autoritatile sa ii aiba in vedere si sa le acorde atentia cuvenita.

Salut interventia facuta de Flutur pe langa Guvern si premier de a fi finantata partia de la Campulung. Ma pregatesc sa fiu primul care merg pe partie.

HG de care vorbeste Flutur zacea de la inceputul anului in sertarele Ministerului Economiei. Si iata ca si ANT are in cont cateva milioane de euro disponibile.

Problema pe care o ridic eu aici e pentru primarul Negura. Sa faca o declaratie publica si sa spuna daca primaria e pregatita sa absoarba cele 4 milioane de euro.

As vrea sa aud ca conflictul dintre constructor si primarie a fost incheiat si ca primaria poate lua banii si-i poate folosi.

Nu as dori ca despre partia de la Campulung sa auzim cum se intampla cu soseaua de centura care va fi gata cu o luna inainte de viitoarele alegeri prezidentiale.

Din cate am vorbit cu Bogdan Codreanu nu si-a manifestat dorinta de a candida la alegerile parlamentare.”

Mihai Neagu:

”Ne-am intalnit dupa Congres si ne-am inteles din cateva cuvinte asupra modului cum putem da eficienta programului politic.

Primul obiectiv la Radauti care ar trebui concretizat e centura ocolitoare a orasului. Am facut si eu demersuri pentru asta la Ministerul Trasporturilor.

Vom avea oameni in sectiile de vot la alegeri si ne securizam corectitudinea votului. Suntem la un nivel superior in ce priveste dimensiunea alesilor locali.”


Intră acum și în grupul de