Aleșii PSD pun ”tunurile politice” pe conducerea CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarii prezenți la ședința Biroului Permanent al Organizației Județene PSD, de la Milișăuți, desfășurată la finele săptămânii trecute, le-au cerut consilierilor județeni ai partidului să ” transmită conducerii Consiliului Județean Suceava că, în loc să se preocupe de organizarea festivalurilor și sărbătorilor locale (apanaj exclusiv al autorităților administrative locale), ar fi fost preferabil să-și consume energia în gestionarea mult clamatei relații cu guvernul tehnocrat, astfel încât  județul Suceava să nu fi ajuns în situația de a primi o sumă derizorie la rectificarea bugetară”.

20160819_153344
sedinta PSD Milisauti

Într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu se precizează că ”în 2015,  la rectificarea bugetară a guvernului Ponta județul a primit peste 177 milioane lei (1770 miliarde lei vechi). Afirmația unui reprezentant de frunte al PDL Suceava („PSD Suceava încearcă să-i păcălească pe oameni vânzând iluzii că un viitor guvern PSD le va rezolva toate problemele și că-i va scoate pe bucovineni din sărăcieˮ) este total neîntemeiată și profund demagogică”.

Aleșii social-democrați din județ sunt extrem de supărați că la ultima rectificare bugetară ”județul Suceava a primit doar 0,42% din suma alocată la nivel național, și anume 2,44 milioane lei (24,4 miliarde lei vechi), situându-se pe locul 38 la nivelul țării”.

Tot în comunicat se mai spune că primarii prezenți la ședință au solicitat ca Instituția Prefectului și Consiliul Județean să se preocupe ”în mod real de problemele agricultorilor suceveni, dat fiind că județul Suceava a fost considerat calamitat doar în raport cu fenomenul de grindină, nu și în raport cu fenomenul de secetă care se manifestă în estul și sudul județului. Astfel, fermierii suceveni afectați de secetă nu pot fi despăgubiți precum colegii lor aflați la doar câțiva kilometri distanță, în județul Neamț.” (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de