Acasă Politica Beata Szydło si Dacian Ciolos s-au intalnit la Gura Humorului, in cursul...

Beata Szydło si Dacian Ciolos s-au intalnit la Gura Humorului, in cursul diminetii de sambata


Intră acum și în grupul de

Premierul român Dacian Cioloș, a primit-o, sâmbătă, dimineața, la Gura Humorului, pe Beata Szydło, premierul Poloniei, intlanirea având loc in fața HOtelului Best Western, unde cei doi au avut o serie de discuții referitor la viitorul Europei după Brexit, bugetul UE şi procesul de revizuire a Cadrului Financiar Multianual la jumătatea perioadei, cooperarea în domeniul securității și evoluțiile din vecinătatea estică a Uniunii.

ciolos beata (18)



Premierul Poloniei, Beata Szydło, a aterizat sâmbătă, la Suceava, fiind în vizită de lucru, urmând ca în cursul după amiezii să se întâlnească, în localitatea Solonețul Nou, cu reprezentanți ai minorității poloneze.

Szydło a sosit în jurul orei 11 pe Aeroportul Suceava de unde a venit la Gura Humorului pentru o întâlnire cu premierul român Dacian Cioloș care a întâmpinat-o pe treptele hotelului unde vor avea loc discuțiile bilaterale.

La Gura Humorului se află în delegație și președintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervaze Longher, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, rectorul Universității Suceava, Valentin Popa, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc și deputatul PNL de Suceava, Radu Surugiu. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version