Flutur despre organizarea alegerilor parlamentare în 11 decembrie: ”Sunt prea aproape de Sărbătorile de Iarnă”


Intră acum și în grupul de

Ar fi fost mai bine dacă alegerile parlamentare erau organizate la finalul lunii noiembrie, este de părere prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, care consideră că scrutinul pentru alegerea membrilor Camerei Deputaţilor şi Senatului României va fi organizat prea aproape de Sărbătorile de Iarnă.

flutur (3)

„Cred că nu au avut altă soluție. Celălalt week-end era cu Ziua Națională. Nu știu care au fost argumentele. Era mai bine să fie pe final de noiembrie, teoretic, dar dacă ne gândim că este sărbătoarea națională și week-end prelungit, cred că ăsta a fost argumentul”, a spus Flutur.

În ceea ce privește întârzierea adoptării bugetului pentru anul 2017 din cauza desfășurării alegerilor parlamentare aproape de mijlocul lunii decembrie, liderul liberal a spus că Guvernul în funcție poate face bugetușl.

„Putem să ne gândim și la asta, dar eu cred că țara are Guvern și trebuie să facă bugetul. Nu ăsta ar fi motivul. Motivul este că sunt prea aproape de Sărbătorile de Iarnă”, a spus Flutur.

Alegerile parlamentare se vor desfăsura pe 11 decembrie, a.c.,  potrivit unei hotărâri adoptate în ședința de miercuri a Guvernului.

 


Intră acum și în grupul de