Prim vicepreședintele coordonator al PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, anunță oficial că renunță să candideze în alegeri și susține împrospătarea clasei politice


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Pardău, prim vicepreședinte coordonator al organizației județene PNL Suceava, a anunțat, joi, că renunță să candideze în alegeri și că dorește să fie un semnal pentru împrospătarea clasei politice din România.

pardau 4

El subliniază că rămâne un om de dreapta și că mulțumește electoratului care i-a acordat votul până acum în alegeri începând cu anul 2004, dar și colegilor din PNL pentru sprijinul pe care i l-au dat.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă al deputatului Dumitru Pardău:

„Mă onorează nominalizarea mea ca deschizător de listă la Senat din partea PNL Suceava, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Tocmai de aceea, mulțumesc conducerii PNL Suceava pentru încrederea care mi-au acordat-o și în același timp colegilor PNL din județ a căror sprijin l-am simțit în această perioadă.

Probleme personale precum și faptul că sunt adeptul total al împrospătării clasei politice m-au făcut să iau decizia de a nu mai candida. In perioada cât am activat ca parlamentar vă asigur că întotdeauna am făcut tot ce a ținut de mine pentru a reprezenta cu cinste locuitorii Județului Suceava în Parlamentul României.

Doresc ca gestul meu să fie înterpretat ca unul sincer, realist dar și ca unul în care îmi pun mari speranțe. Un lucru este clar, clasa politică trebuie reformată. Sper din toată inima ca toate partidele din Județul Suceava, să nominalizeze oameni potriviți, care să cunoască problemele locuitorilor județului și pentru care calitatea de parlamentar să reprezinte supremul în ceea ce pot deveni în viață.

Vă rog, să-mi permiteți, să mulțumesc colegilor primari cu care am lucrat în cei 12 ani, oameni deosebiți de la care am avut multe de învățat. Mulțumesc colegilor parlamentari din cele 3 mandate, împreună cu care am încercat să sprijinim cât mai mult Județul Suceava.

Mulțumesc colegilor de partid din toate localitățile, oameni responsabili, serioși cu care a fost o plăcere să lucrez.

În mod deosebit vreau să mulțumesc locuitorilor Județului Suceava și în mod special celor din zona de munte, iar în aceste ultime două mandate celor din Colegiul 9 (Vatra Dornei, Dorna Candrenilor, Coșna, Poiana Ștampei, Dorna Arini, Crucea, Broșteni, Panaci, Șaru Dornei, Iacobeni, Ciocănești, Cîrlibaba, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Breaza, Moldovița, Pojorâta, Stulpicani, Ostra).

Fără oameni, în politică nu reprezinți nimic, iar eu am avut privilegiul de a fi sprijinit într-un procent mare de locuitorii din zonă. Le mulțumesc ori de câte ori am ocazia, dar astăzi o fac public.

Rămân un om de dreapta, rămân în echipa PNL Suceava și sper ca în România clasa politică să fie mai aproape de oameni”.

Dumitru Pardău este deputat din anul 2004, iar în mandatul 2008-2012 a fost în conducerea Camerei Deputaților, fiind secretar al Biroului Permanent al acestui for legislativ.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de