PNL Suceava și-a schițat listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava și-a schițat, joi, în ședința conducerii județene a organizației, listele cu candidați pentru Senat și Camera Deputaților.

flutur (10)

Pe listele de candidați nu se va afla deputatul Dumitru Pardău, care și-a anunțat în ședință retragerea, dar și profesorul universitar Sanda Maria Ardeleanu, actual deputat de Suceava, care nu a fost propusă de nici o organizație pentru un loc pe listă.

Potrivit unor surse din partid, la Senat, pe primul loc ar urma să fie înscris Dan Cadariu, propus de Gheorghe Niță, urmat de Vasilica Miron, propusă de Ovidiu Doroftei, sau Orest Onofrei, propus de Ioan Bălan.

La Camera Deputaților, pe primul loc ar urma să fie înscris deputatul Ioan Bălan, care a fost propus de primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, iar pe locul al doilea, Angelica Fodor, primarul de Iacobeni, propusă de deputatul Dumitru Pardău.

Pe locul al treilea, la propunerea liderului organizației, ar urma să fie înscris realizatorul TV Bogdan Gheorghiu.

Pe locurile patru și cinci ar urma să fie înscriși deputatul Radu Surugiu, propus de primarul de Fundu Moldovei, Toader Zdrob, și omul de afaceri Dumitru Mihalescul.

Deputatul Constantin Galan s-a autopropus pentru a fi inclus pe listă.

Pe listele de candidați vor fi înscriși, în final, șase candidați pentru Senat și 13 pentru Camera Deputaților.

Ordinea pe liste va fi decisă de președintele organizației județene PNL Suceava Gheorghe Flutur și urmează să fie validată de conducerea centrală a partidului.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de