Băișanu despre candidații propuși de ALDE Suceava pentru parlamentare: Toți sunt oameni cu studii superioare, cu vechime și experiență în domeniile unde activează


Intră acum și în grupul de

Deputatul Alexandru Baisanu sustine o conferinta de presa la cabinetul sau parlamentar.

LIVE TEXT:

”In cadrul BPJ si am transmis la Bucuresti care sunt oamenii pe care ii propunem pentru parlamentare.

La Camera Deputaților: 1- Alexandru Baisanu, 2- Niculai Miron, primarul comunei Bosanci, 3 – Constantin Boliacu, 6 – Petru Carcalete, 7 – Constantin Proboteanu, 8 – Ovidiu Milici, 9 – Marcela Barsan, primarul comunei Capu Campului.

La Senat: 1 – Ilie Nita, 2 – Constantin Luchian, 3 – Gheorghe Tomoioagă (fost primar al comunei Ciocanesti), iar locul 4 e disputat de trei doamne si inca nu s-a stabilit care din ele va fi.

Este o lista de oameni care nu au drept profesie pe cea de politruc. Sunt oameni cu studii superioare, toti, cu vechime si experienta in domeniile unde activeaza.

Baisanu, Ilie Nita, Niculai Miron

Interesul nostru e sa obtinem un mandat de senator si doua de deputat. Daca vom munci serios, vom convinge comunitatea ca meritam.

Domnul Miron e un om de afaceri desavarsit si nu a facut afaceri cu statul. L-am cooptat in partid avand drept tinta parlamentarele.

Unul dintre colegii nostri, nu stiu care e numele mic, stiu doar ca il cheama Nistor si care avea o functie la nivel national a cerut demisia lui Tariceanu

Trebuie spus ca acest om a facut acest lucru dupa ce organizatia din care face parte, Bacau, nu il primeste sa candideze. Si a negociat cu alt partid.

Am decis sa cerem demisia dlui Nistor. Daca nu o face el repede vom cere sa fie exclus din ALDE.”

Niculai Miron:

”Acum oamenii pot vota direct din strainatate si nu mai trebuie sa vina acasa ca sa ne voteze.”


Intră acum și în grupul de