Dr. Alexandru Paziuc vrea să candideze independent pentru un mandat de deputat în Parlamentul României


Intră acum și în grupul de

Președintele Asociației Naționale de Psihiatrie Socială, dr. Alexandru Paziuc, sustine o conferinta de presa pe teme politice.

alexandru-paziuc-1

LIVE TEXT:

”La alegerile parlamentare voi candida independent pentru un mandat de deputat in Parlamentul României.

Am luat aceasta decizie pentru ca m-am saturat sa asist la acest circ politic, un spectacol hidos care se repeta de la Revolutie incoace, avand aceeasi regie, aceiasi actori si din pacate, aceeasi spectatori, aparent neputinciosi. E un adevarat cosmar politic intretinut de promisiuni si minciuni.

Cand ma uit la actualele propuneri ale partidelor vad aceiasi oameni sau mai exact aceleasi grupuri de oameni manati de interese meschine.

Eu nu mai vreau sa fiu spectator neputincios la acest proces si m-am decis sa ma implic.

Stiu ca este greu ca independent, dar trebuie sa avem curaj si sa ne implicam cu totii daca vrem sa schimbam ceva in tara.

Anuntandu-mi candidatura ca independent probabil ca imi voi pierde calitatea de membru PNL. Principiile si valorile sale adevarate m-au calauzit si mi-au dat curaj sa face acest pas. Nu ii voi dezamagi pe cei care au crezut si cred in mine. Imi respect colegii si le urez succes.

Le transmit colegilor din PNL ca voi face o campanie fair play. E timpul sa lasam deoparte atacurile la persoana, santajul sau mizeriile.

Deja am pregatit listele pentru semnaturi. E o decizie personala, dar sa fiti siguri ca in spatele meu am o echipa si oameni care ma sustin.

Am fost alaturi de primarul din Campulung si atunci cand i-a fost mai greu am reusit sa ii dau sfaturi bune. Sunt mandru cu primarul Negura.

Eu nu mi-am dorit si nu m-am dus in fata organizatiei ca sa cer sa fiu candidat in Parlament. Inseamna ca organizatia din Campulung si-a dorit sa aiba un candidat pe listele la alegeri si m-au propus. Am acceptat la presiunea si dorinta lor. In ultimul moment,    m-am suit in avion si in ultimul moment, am fost lasat fara parasuta.

Pe lista PNL se regasesc oameni care merita, dar din pacate sunt si persoane care nu au dovedit ca sunt trup si suflet pentru judet. Nu ma deranjeaza daca procesul de propunere si alegeri ar fi fost democratic.

A face propuneri de la centru, a spune ca e sub presiunea unor promisiuni si intelegeri sau ecuatii, nu cred ca e o dovada de normalitate. Nu s-au discutat in organizatiile noastre si nu s-a realizat o lista dupa numarul de voturi realizate prin munca.

Inteleg ca lista trebuia sa aiba niste prioritati, dar trebuia in proces democratic. Altfel, e o atitudine de clan si de interes. Am un respect deosebit pentru felul in care Flutur conduce aceasta administratie a judetului si voi sustine din Parlament derularea acestor proiecte.

Cand ma trezesc dimineata si ma uit in oglinda vreau sa nu imi fie rusine de ce am facut sau nu am facut.”


Intră acum și în grupul de