Băișanu: Nu sunt de acord să se dea 40.000 de euro pentru a aduce nocturnă pe Areni pentru o singură seară


Intră acum și în grupul de

Deputatul Alexandru Baisanu sustine o conferinta de presa la cabinetul sau parlamentar.

alexandru-baisanu-1

El sustine conferinta imbracat cu haina de iarna si cu gluga pe cap.

”Din cauza grijii ayatolahului Flutur care vrea sa conduca destinele judetului, dar nu e in stare sa dea caldura nici in CJ, avem aici 6 grade celsius.

Gheorghe, ce se intampla, te-a luat iarna prin surprindere? Dar ce intreb eu cand el nu raspunde la intrebarile privind dosarele alea mari si groase.

Banuiesc ca la el acasa Gheorghe are caldura.

Asa temperaturi ca la CJ gasim si in casele multor oameni din Suceava. In fiecare an, la inceputul sezonului rece, sistemul se poticneste.

De 13 ani de cand Lungu e primar, in fiecare an iese in presa si zice ca el, Lungu, rezolva tot si ca va fi minunat. Garantia lui se transforma in cifre insa.

Din 2007 pana in 2016, sumele de la bugetul local cu titlu de subventie sunt de 25 milioane de euro.

Din taxele si impozitele tuturor cetatenilor se plateste apa calda si caldura pentru mai putin de jumatate din apartamentele din oras. Nu e normal.

Ce-mi spune mie minunatul Lungu care a fost votat de 14 % din suceveni, ca va face si va drege si tot reporteaza datoriile de la Termica.

Nu ma gandesc la puscarie pentru ca la asta se gandeste dl Lungu. Eu ma gandesc la banii pe care ii tot dam.

Tot aud ca vine Steaua la Suceava si ca ne trebuie nocturna. Nu sunt de acord să se dea 40.000 de euro pentru a aduce nocturnă pentru o singură seară.

Sucevenii vor ajunge la cuvantul meu ca vom ramane fara caldura in scurt timp  si ne va fi foarte greu.

Lungu si consilierii sai nu au un proiect de dezvoltare si nici solutii pentru a rezolva problema caldurii si apei calde. Ii cer demisia in secunda doi in care Suceava nu va avea caldura si Bioenergy va da faliment. Mai avem caldura pentru ca e campanie electorala si trebuie sa scoate Ionel scor pentru partidul penalilor.

Dupa ce l-am atentionat pe Flutur ca face campanie pe bani publici prin plecarea la Bergamo, aud ca nu mai vrea sa plece.

Avem o dilema, dar CJ a votat si tu ca presedinte esti obligat sa duci la indeplinire votul CJ. Cum sa dai inapoi? De frica puscariei sa fie oare?

M-am intalnit cu managerul de la Blue Air si radea de ce ii povestea cea care a fost la Suceava de la Wizzair de parca era in Papua Guinee.

Daca era Traian Vuia cu primul avion intelegeam de ce se bucura Flutur, dar asa, in 2016, pe un aeroport sa te bucuri ca vezi un avion?

Am facut un sondaj CATI pe judet. In momentul de fata lucrurile sunt clare. PSD si PNL sunt la egalitate. Sper insa ca primarii PSD sa nu bata palma cu Flutur.

ALDE e la 7,5 %. UDMR are 1,5, PMP nu intra in Parlament iar partidul ala a lui Clotilde nu e nici in marja de eroare.

Ma bucur ca Flutur a dat listele cu candidatii PNL, e ceea ce face un tatuc, un dictator. Nu reprezinta vointa partidului.

Il vad pe baiatul ala de la Neamt, care traieste in Bucuresti, dar e deputat PNL de Suceava. Surugiu. Nu a facut nimic pentru Suceava.

Primul loc de munca a lui a fost ca deputat. El e pus de Flutur pe liste. De ce? Pentru ca a sa concubina e secretara dnei Gorghiu.

Iata de ce un Paziuc nu se regaseste pe lista. La PNL acum e doar o stana, un cioban si restul oi. Asta inseamna o sansa pentru noi cei din ALDE.

Saptamana viitoare va voi arata un film prin care Surugiu, concubina lui si un alt deputat de la Iasi au reusit sa fure alegerile de la tineret din 2015.

Nu am iesit atunci cu filmul pentru ca m-a rugat Crin Antonescu sa nu fac rau PNL. Eu tin la PNL si vreau sa il salvez, dar nu cu tineri care vin sa fure sau PDL.”


Intră acum și în grupul de