Liderul PMP Suceava despre activitatea conducerii CJ Suceava: Avem horă de luni până sâmbătă. Bucovineanul adevărat muncește toată săptămâna și duminica merge la horă


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că activitatea conducerii Consiliului Județean Suceava este ca și inexistentă și a acuzat și PNL care are majoritatea în CJ Suceava cât și PSD, cealaltă formațiune care este reprezentată în deliberativul județean sucevean că nu fac nimic din ceea ce au promis în campania electorală.corneliu-popovici-2

„Activitatea CJ Suceava este tot mai în defavoarea cetățeanului”, a spus Popovici care a menționat că atmosfera tensionată este întreținută și de PNL și de PSD.

El le-a cerut celor din PNL și PSD să prezinte o strategie de dezvoltare a județului și să o pună în aplicare.

”Să le vină mintea la cap și să-și aducă aminte de promisiunile electorale și să se apuce de treabă”, a mai declarat liderul PMP Suceava.

El a spus că e nevoie de locuri de muncă, de învățământ, de sănătate de siguranța cetățeanului.

”Bucovinenii adevărați muncesc de luni până sâmbătă și duminica merg la horă. Acum este horă de luni până sâmbătă”, a conchis Popovici. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de