Partidul Verde Suceava îl roagă pe Gheorghe Flutur să oprească finalizarea gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș, loc „presărat de lacrimile și sângele românilor”


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava îl roagă pe Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, să oprească finalizarea gropii de gunoi de pe Mestecăniș, se arată într-un comunicat al formațiunii.

groapa mestecaniş

„Îl cunoaștem pe dl Flutur de cel puțin 17 ani și credem că dumnealui are un dram de dragoste pentru bucovineni și Bucovina. Zona unde este construită această groapă este una plină de istorie. Pe Mestecăniș au căzut la datorie mulți români, în cele două războaie mondiale, locul este unul presărat de lacrimile și sângele românilor care și-au apărat țara și nu ai dreptul să le murdărești cu gunoi. Poți să le faci un monument, pentru că îl merită”, se arată în comunicatul semnat de Dan Acibotăriță.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că depozitul de deșeuri construit pe Mestecăniș în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) în județul Suceava va fi împrejmuit cu o lizieră de puieți de tisă de talie mare.

El a spus într-o conferință de presă, că a luat decizia de a împăduri zona cu puieți de talie mare „pentru a rezolva problema impactului vizual” pe care îl are asupra oricărui privitor zona defrișată de pe munte pe care s-a amenajat depozitul de deșeuri menajere.


Intră acum și în grupul de