Medicul Alexandru Paziuc a strâns semnăturile de susținere și va candida independent un loc de deputat cu sloganul „E ceasul soluțiilor”


Intră acum și în grupul de

Medicul Alexandru Paziuc a anunțat, luni, că a strâns semnăturile necesare pentru a candida independent pentru o funcție de deputat în județul Suceava.

paziuc-banner

Paziuc a spus că au fost colectate peste 6.500 de semnături și că încă urmează să mai fie adunate semnături de susținere din județ.

El a menționat că intenționează să-și înregistreze, miercuri, candidatura la Biroul Electoral Județean de Circumscripție Suceava.

Alexandru Paziuc a părăsit PNL și a decis să se implice în cursa pentru o funcție de deputat independent, iar sloganul campaniei este „E ceasul soluțiilor”.

Paziuc a spus în conferința de presă în care și-a anunțat candidatura independentă că s-a săturat de „circul politic” și „spectacolul hidos” care se repetă în ultimii 26 de ani având aceeași regie și aceeași actori, cu aceeași spectatori, aparent neputincioși, deși a sperat la o reală schimbare și reformă a clasei politice.

 

„Este un adevărat coșmar politic întreținut de promisiuni și minciuni, de discursuri demagogice și ipocrite, de corupție, de șantaj, de parlamentari penali dar imuni, de legi interpretabile bune pentru unii și rele pentru ceilalți, de politizarea exccesivă a instituțiilor statului, de promovarea incompetenței și nonvalorii”, a spus Paziuc.

paziuc-ceas

El a menționat că actualele propuneri de candidați făcute de partide aduc aceleași grupuri de oameni mânați de aceleași interese meschine ce blochează reformarea clasei politice, dar și accesul corect și pe criterii de performață și profesionalism în Parlamentul României.

„În fapt, trăim într-o societate marcată de o profundă disoluție a valorilor, iar o societate care nu permite afirmarea, dezvoltarea persoanei, este o societate slabă, cu indivizi săraci, neputincioși, manipulabili”, a mai spus Paziuc.

 

El a subliniat că nu mai vrea să fie un spectator neputincios la acest proces și că de aceea s-a decis să se implice și să candideze independent la Camera Deputaților, menționând că „vocea străzii” demonstrează că oamenii așteaptă oameni noi care au realizat ceva în viață și care la rândul lor vor putea face lucruri bune.

 

Paziuc a menționat că este pregătit să folosească experiența și cunoștințele sale în folosul națiunii.

 

Paziuc a menționat că a fost propus de organizația PNL Câmpulung Moldovenesc pentru a fi înscris pe un loc eligibil pentru Camera Deputaților din partea organizației județene PNL Suceava, dar că decizia organizației municipale nu a fost acceptată și că listele de candidați au fost făcute după criterii care nu au legătură cu democrația internă de partid.

alexandru-paziuc-2

El consideră că pe lista PNL Suceava au ajuns pe locuri eligibile persoane care nu au dovedit că sunt „trup și suflet” pentru județ și că propunerile au venit „de la centru” sub „presiunea unor promisiuni preelectorale” ceea ce nu este o situație de normalitate.

 

Alexandru Paziuc a mai adăugat că dorește o reală schimbare a clasei politice, subliniind că și pasivitatea unei națiuni poate naște monștri. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de