Gheorghe Flutur: Nord Est este o regiune săracă, iar noi, Suceava, trebuie să dăm tonul dezvoltării


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că Suceava trebuie să dea tonul pentru dezvoltarea regiunii nord est care este acum o regiune săracă dar care trebuie să se dezvolte.

pnl-candidati-lungu-cadariu-flutur-pentiuc-5

Flutur a spus după ce PNL Suceava a depus listele de candidați la alegerile parlamentare că prin parlamentarii PNL vor trebui deblocate anumite lucruri și e nevoie de inițiative legislative care să aducă bunăstare locuitorilor.

„Să continuăm dezvoltarea județului Suceava de care avem nevoie. Regiunea de Nord est trebuie să fie mai unită. Nord Est este o regiune săracă, iar noi, Suceava, trebuie să dăm tonul dezvoltării și o facem și va trebui să o facem cu parlamentarii noștri”, a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că această zonă trebuie să fie una a parteneriatelor care să lupte împotriva sărăciei.pnl-candidati-lungu-cadariu-flutur-pentiuc-11

„Zona noastră trebuie să fie o zonă a parteneriatelor, o zonă care să lupte împotriva sărăciei, o zonă care să ajute administrația locală să se modernizeze. Primarii și primăriile așteaptă de la parlamentarii noștri proiecte și bani care să vină în Suceava și pentru asta trebuie să deblocăm anumite lucruri, să avem inițiative legislative care să ne ajute să vină mai multe fonduri pentru județul Suceava”, a spus Flutur.

El a arătat că prioritare sunt domeniile sănătății, educației, protecției sociale, promovării patrimoniului natural, istoric cultural pe care îl are județul Suceava și inițiative care să ducă la bunăstarea oamenilor.

Flutur s-a pronunțat pentru o campanie electorală civilizată, pozitivă, a soluțiilor pentru Suceava și suceveni.

„Cu primarii PNL vom fi suportul de susținere pentru candidații noștri”, a spus Flutur.

 


Intră acum și în grupul de