Medicul Alexandru Paziuc și-a înscris candidatura ca independent pentru funcția de deputat. El a venit la BEJ Suceava cu aproape 12.000 de semnături de susținere


Intră acum și în grupul de

Medicul Alexandru Paziuc și-a înscris, joi, candidatura ca independent pentru funcția de deputat și a prezentat la Biroul Electoral Județean Suceava aproape 12.000 de semnături de susținere, dublul numărului necesar.

alexandru-paziuc-6

Paziuc a spus că se adresează celor care  vor o altfel de politică și altfel de rezultate.

„Toate aceste semnături, 11.827, nu fac altceva decât să-mi întărească convingerea că sunt pe drumul cel bun”, a spus medicul psihiatru.

El a menționat că au fost colectate peste 13.000 de semnături, dar că ultimele liste nu le-a mai putut înregistra oficial la BEJ Suceava.

„Aștept voturi de la cei care s-au săturat de un anumit comportament politic, care s-au săturat de un anumit spectacol, care s-au săturat de promisiuni, de discursuri demagogice”, a mai declarat Paziuc.

El a spus că este un ceas al schimbării.

”Cred că la acest ceas se vor trezi foarte mulți”, a precizat candidatul la Camera Deputaților.

Alexandru Paziuc a spus că dacă va accede în Parlament nu se va înregimenta în nici un partid politic, dar a recunoscut că este de centru-dreapta.

„Am fost liberal și sunt de formație liberală, respect munca și tot ce înseamnă un beneficiu în interesul cetățeanului”, a declarat medicul.

El a ținut să sublinieze că această candidatură nu este o palmă dată liberalilor din Câmpulung Moldovenesc care l-au susținut pentru a deveni deputat.

„Nu este nici o palmă dată liberalilor.Liberalii mei de la Câmpulung Moldovenesc m-au propus să candidez pe lista deputaților. Nu este o palmă dată liberalilor mei din Câmpulung”, a menționat Alexandru Paziuc.

El a mai declarat că dacă va fi ales deputat, preocuparea sa principală va fi legată de strategiile de sănătate, dar că totodată va fi preocupat în egală măsură de educație și cultură, cele trei asigurând „coloana societății”.

Alexandru Paziuc a mai spus că dorește  o campanie electorală constructivă, care să unească oamenii și nu să-i dezbine așa cum a fost în ultimii ani și să fie în interesul tuturor pentru mai bine.

El a mai declarat că nu va face spectacole somptuoase și promisiuni nesustenabile.

„Voi merge din casă în casă și voi vorbi cu oamenii. Sunt foarte mulți nehotărâți și pe ei trebuie să-i conving”, a mai spus Paziuc.(N.B.)


Intră acum și în grupul de