Partidul Verde Suceava: Președintele Iohannis suferă de ipocrizie: Se pozează ca apărător al românilor, dar îi plac birurile multe și luxul


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că președintele României, Klaus Iohannis, este ipocrit, în condițiile în care se declară apărător al românilor, dar se pronunță pentru păstrarea de taxe.

Acibotarita

Într-un comunicat de presă semnat de liderul PV Suceava, Dan Acibotățiță, se arată că premierul actual al României, Dacian Cioloș împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, sunt împotriva românilor, a celor mulți, săraci și neajutorați.

„Nu poți, ca prim-ministru, să ataci la Curtea Constituțională, legea conversiei și să te declari un apărător al românilor, știind că băncile și-au bătut joc de toți cei care au împrumutat bani de la ei, impunând cele mai umile condiții, fără să te aperi legal, dobânzi mari, comisioane inventate. Din cauza băncilor, mulți români și-au luat viața, s-au întâmplat tragedii în familiile românilor, iar dl. Cioloș apără mai departe interesele bancherilor, ci nu pe ale românilor”, arată liderul PV Suceava care îi recomandă lui Cioloș să fie neutru și să nu se amestece.

Totodată, Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că președintele Klaus Iohannis suferă de ipocrizie.

„Îi place să aibă taxe mai multe, ci nu mai puține, declară una, face alta, se pozează ca apărător al românilor, dar îi plac birurile multe, luxul, după 11  decembrie 2016 vrea să numească un prim-ministru cinstit, mai exat cu numele de Cioloș, care să nu aibă treabă cu justiția, dar uită că dumnealui, ca președinte, are probleme cu justiția”, scrie Acibotăriță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de