32 de locuri de afișaj pentru alegerile parlamentare, în municipiul Suceava. Pe un panou electoral, fiecare competitor va putea pune maxim două afișe


Intră acum și în grupul de

32 de locuri de afișaj vor fi amplasate în municipiul Suceava pentru alegerile parlamentare, a anunțat, miercuri, șeful administrației publice locale Ion Lungu.

Primarul a precizat că pe un panou de afișaj, fiecare competitor electoral va putea amplasa maxim două afișe electorale.

Lungu a explicat că față de alegerile locale când se puteau amplasa afișe electorale și în spații private, legislația pentru alegerile parlamentare permite amplasarea de afișe electorale doar în spațiile special amenajate.

Ion Lungu 2015

Întrebat dacă el consideră suficient un număr de 64 de afișe electorale pentru un partid în campania electorală într-un oraș mare, primarul a recunoscut că este mai greu pentru candidații cu mai puțină notorietate sau pentru partidele noi.

El a precizat că asta este legislația actuală în domeniul campaniei electorale.

În județul Suceava sunt înscrise în cursa electorală 29 de competitori, partide, asociații ale minorităților naționale și candidați independenți. (N.B.)


Intră acum și în grupul de