Băișanu: Mâine, la ora 9:00, ALDE va realiza un flashmob în fața Casei Culturii din Suceava pentru a marca debutul campaniei electorale


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu  sustine o conferinta de presa la cabinetul sau parlamentar din CJ.

El a anuntat ca maine la ora 9, ALDE va realiza un flashmob electoral.

Actiunea ALDE va avea loc in fata Casei Culturii din Suceava si va marca debutul campaniei electorale.

LIVE TEXT:

Alexandru Baisanu:

alexandru-baisanu-2

”Am observat ca in Palament, in zona in care sunt asezati parlamentarii PNL, bate vantul. Nu prea mai vin la serviciu. De ce mai primesc salariile?

Imi amintesc cum vechi liberali se bateau candva cu PDL-istii care taiau pensii si salarii. Acum cu totii sunt in PNL. Metehnele lor persista.

Ma intreb cum de acest Guvern tehnocrat condus de Ciolos care clameaza ca Romania are o crestere economica de 6 % nu isi permite sa mareasca salariile?

Unde sunt banii, nu s-a facut mai nimic in tara, autostrazi sau locuri de munca. Unde se duc banii?

PNL de acum e un partid format din foarte multi oameni cu foarte multe probleme, din fostii PDL-isti care au jecmanit Romania din toate punctele de vedere.

Ministrul Pislaru, inainte de a intra in Guvern, preda niste ore pe la Universitate, dar participa la licitatii cu statul si a tras foarte multi bani. E usor ca ministru sa spui ca nu sunt bani pentru medici si profesori atata vreme cat tu castigi zeci de milioane de la statul roman.

Ultima manifestare de acest gen a fost luni, cand in Camera existau foarte putini parlamentari PNL. Era vorba de un moment important in viata unor categorii sociale in spijinul carora ALDE si PSD dorea marirea salariilor: medici, profesori, asistente. Evident, liberalii au lipsit.

Iohannis, care e profesor la baza si care spunea in campanie ca va face tot posibilul si ca va reforma sistemul de invatamant, ce face?

Sa nu isi faca griji Ciolos de salarii pentru ca nu vor mai face parte din viitorul Guvern si nu trebuie sa ii ingrijoreze problema asta.”


Intră acum și în grupul de