PNL Suceava și-a identificat proprii „Cioloși”-Ion Lungu și Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL Suceava pentru Senat, Dan Cadariu, a prezentat, vineri, mai multe argumente pentru care PNL va obține un scor mare la alegerile parlamentare din județul Suceava, între acestea fiind și așa numiții „Cioloși de Suceava”, Ion Lungu și Gheorghe Flutur.

flutur

Cadariu a spus că un argument important pentru PNL este propunerea de premier, Dacian Cioloș, care a demonstrat cum poate fi făcută o guvernare cinstită, onestă, curajoasă.

El a spus că argumentele locale sunt Cioloșii de Suceava.

„Îl avem în cadrul PNL, pe Cioloș de municipiul Suceava în persoana domnului primar Ioan Lungu care a demonstrat timp de trei mandate cum poate fi transformat acest oraș și în partea văzută și în partea mai puțin văzută a luni. Dacă ne referim la partea mai puțin văzută, ce înseamnă rețele de apă canal, termie sau cea vizibilă,  modernizare străzi, spații verzi, anvelopări”, a spus Cadariu.

El a arătat că Flutur este și el un Cioloș județean.

„Avem în rândul nostru pe Cioloș de județul Suceava, domnul Gheorghe Flutur, care în cele patru luni din noul mandat a reușit să deblocheze foarte multe din proiectele blocate și să pornească multe altele”, a spus Cadariu.

Flutur a evitat să comenteze cum a ajuns să fie comparat cu fostul său consilier când era ministru al Agriculturii și a spus că el și-a ales consilierii pe bază de competență.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de