Acasă Politica Iohannis, introdus în campania electorală PNL la Suceava: E firesc să discutăm...

Iohannis, introdus în campania electorală PNL la Suceava: E firesc să discutăm de tandem din zona liberală președinte-premier


Intră acum și în grupul de

Președintele României, Klaus Iohannis, este unul dintre argumentele pe care se bazează PNL Suceava pentru a obține un rezultat maxim la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

pnl-suceava-4



Candidatul PNL pentru Senat, Dan Cadariu, a spus că scopul propus de PNL Suceava este să obțină în alegeri doi senatori și șase deputați.

„E un scop optimist, dar din punctul nostru de vedere, de atins”, a spus Cadariu.

El a spus că unul dintre argumente este istoria electorală, amintind că în 2004, PSD avea președintele țării, primul ministru, conducerea CJ Suceava și peste o sută de primari, iar Alianța DA din care PNL făcea parte a obținut doi senatori și patru deputați în județul Suceava.

„Ori, printr-o muncă susținută sunt convins că putem depăși acest rezultat acum, mai ales că președintele României este un fost membru PNL, în județul Suceava avem 45 de primari, avem conducerea CJ, avem majoritatea în deliberativul județean”, a spus Cadariu.

Cadariu a fost întrebat dacă îl introduce astfel în campanie pe Klaus Iohannis de partea PNL, dar răspunsul a venit de la liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus că PNL are o istorie de 144 de ani, iar în urmă cu doi ani candidatul PNL a fost ales președinte al României.

„PNL a dat propunerea de președinte validată de români. Acum, la doi ani distanță, avem alegeri parlamentare. Noi venim cu o soluție. Cerem o majoritate parlamentară care să dea un guvern liberal ca România să fie modernizată de liberali, lucru care în istorie s-a mai întâmplat. Atunci e firesc să discutăm de asta, tandem care vine din zona liberală, de președinte care vine cu viziune de dezvoltare de normalitate și prim ministru dat de parlamentarii noștri. Ce este rău  în asta? Dacă ne uităm în istorie, liberalii au făcut acele proiecte de modernizare”, a spus Flutur.

Întrebat despre ceilalți liberali, precum Călin Popescu Tăriceanu, Flutur a spus că „există și accidente”.

(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version