Partidul Verde Suceava îl sprijină pe Alexandru Paziuc în alegerile parlamentare. El va milita pentru Autostrada Nordului, oprirea construcției depozitului de deșeuri din Pasul Mestecăniș și stoparea defrișărilor


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava a anunțat că va sprijini, în alegerile parlamentare din 11 decembrie, candidatul independent Alexandru Paziuc.

alexandru-paziuc-8

Într-un comunicat de presă, PV Suceava anunță că acest sprijin este pentru că Alexandru Paziuc are proiecte comune cu cele ale verzilor suceveni.

Astfel, unul dintre puncte este cel privind oprirea construcției, a „rușinii naționale”, intitulată ”groapa ecologică” de pe Mestecăniș.

„Muntele trebuie redat naturii, ci nu gunoaielor”, susține liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

El a mai spus că alte proiecte sunt cele privind stoparea defrișărilor și împădurirea codrilor, dar și realizarea Autostrăzii Nordului.

„Un județ, sau o zonă din România, nu poate să crească economic dacă nu are o autostradă.

Nu poți să te dezvolți armonios, sănătos, dacă nu respiri un aer curat, iar pentru asta ai nevoie de păduri.

Nu poți să accepți pe un vârf de munte cineva să depoziteze sute de mii de tone de deșeuri menajere. Nu poți să aduci gunoie pe locurile unde strămoșii tăi și-au dat viața pentru a-și apăra țara și pentru libertate. Îți baji joc de natură, îți umilești istoria.

Toate aceste lucruri au fost înțelese și sprijinite de dl. Alexandru Paziuc, iar noi verzii suceveni- ecologiștii suceveni, suținem candidatura  domnului Alexandru Paziuc pentru funcția de deputat.

E ceasul schimbării!”, se arată în comunicatul PV Suceava.


Intră acum și în grupul de