Alexandru Paziuc, candidat independent la Camera Deputaților: Deși s-a vehiculat, nu mă voi înscrie în vreun partid


Intră acum și în grupul de

Medicul Alexandru Paziuc, candidat independent la Camera Deputaților, sustine o conferinta de presa la Hotel Daily Plaza din Suceava.

LIVE TEXT:

”A fost o campanie dificila prin obstacolele pe care legea le-a impus celor care doresc sa fie independenti. Acum cred ca as lua din nou decizia de a candida independent. Am strabatut mii de kilometri si am dat mana cu mii de oameni cu care am discutat.

Oamenii sunt suparati ca cei din clasa politica au cam uitat de ei si de legile care trebuie date pentru ei. Am intalnit si probleme deosebite.

Din pacate, in tara asta foarte multe lucruri au culoare politica si in loc sa fie proiecte pentru cetateni avem parte de multa ura.

Eu cred ca e nevoie de o schimbare si ea nu poate sa vina dintr-o clasa politica care a dat dovada de lipsa de transparenta si de corectitudine.

Nu putem sa ii blamam pe toti pentru ca pe liste sunt si oameni valorosi, dar sistemul ii face sa ia parte la tot ce decide partidul.

Am convingerea că bucovinenii se vor trezi cu adevărat și vor iesi la vot și se vor exprima. Desi s-a vehiculat, nu ma voi inscrie in vreun partid.

E clar ca lucrurile nu se vor schimba peste nopate, dar daca incepem si facem un pas, maine lucrurile se pot schimba. Trebuie sa aratam ca vrem altceva.”

 


Intră acum și în grupul de