Acasă Politica Alegeri parlamentare Suceava 2016: Cele 555 de secții de votare s-au deschis....

Alegeri parlamentare Suceava 2016: Cele 555 de secții de votare s-au deschis. Aproape 600.000 de suceveni așteptați să-și aleagă deputații și senatorii


Intră acum și în grupul de

Cele 555 de secţii de votare din judeţul Suceava au fost deschise, duminică dimineaţa la ora 7, fiind aşteptaţi la urne să-şi exprime votul, până la ora 21, un număr de 589.725 de alegători din judeţ.



Potrivit prefectului judeţului, Constantin Harasim, toate secţiile de votare au fost preluate, de preşedinţii secţiilor de votare, nefiind înregistrate incidente.

În judeţ urmează să fie aleşi patru senatori și 10 deputați.

Buletinele de vot au fost distribuite vineri și sâmbătă secțiilor de votare din județ, iar Prefectura  Suceava a achiziționat toate materialele necesare procesului electoral și, totodată, a pus la dispozitia primarilor, în baza solicitării acestora, materiale necesare dotării secțiilor de votare.

Totodată, s-au dispus măsuri suplimentare de monitorizare a asigurării alimentării cu energie electrică a secțiilor de votare si măsuri de asigurare a ordinii și linistii publice.

Duminică seara, după încheierea proceselor verbale de numărare a voturilor, președinții birourilor electorale a secțiilor de votare se vor deplasa către Biroul Electoral Județean nr.35 Suceava, conform programării, fluxul de acces fiind asigurat de personalul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

În zona Palatului Administrativ din Suceava, unde funcționează BEJ, au fost deja delimitate spațiile pentru autovehiculele cu care vor veni președinții secțiilor de votare, dar și camioanele care vor prelua, sub pază, buletinele de vot și celelalte materiale folosite în procesul electoral.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version