Ion Lungu: Nu voi părăsi PNL. Sunt convins că va mai veni și vremea PNL


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a dezmințit, miercuri, că ar intenționa să renunțe la coloratura politică și să devină independent așa cum a făcut în 2014.

„Nu trec independent. Am intrat în politică în PNL și voi ieși din politică din PNL. Evident că eu sunt un om care am o colaborare destul de bună cu toată lumea, indiferent de culoarea politică. Fac mai multă administrație decât politică”, a spus Lungu care a adăugat că va continua să rămână în PNL.

El și-a exprimat încrederea că PNL va reveni la guvernare.

„Sunt convins că va mai veni și vremea PNL. Sigur, îi felicităm pe cei care au câștigat. Asta e situația, îi așteptăm să guverneze repede, să mărească pensiile, salariile și toate cele bune”, a spus Lungu.

El a apreciat că la nivel național PNL trebuie să aleagă în mod democratic o conducere reprezentativă, o conducere care să aibă o strategie astfel încât PNL să poată să revină la guverare peste patru ani.

„Sunt convins că vor fi frământări, dar până la urmă va ieși un lucru bun, vom găsi un lider puternic să organizeze strategia de reorganizare și revenire la guvernare a PNL pentru că asta e ținta fiecărui partid”, a spus Lungu.

El a arătat că strategia PNL în alegeri a fost greșită, și că în alte condiții PNL al fi putut obține un scor și mai bun în Suceava.

„De la centru nu au fost mesajele cele mai bune, cele mai coerente. Au venit târziu aceste mesaje. Eu din vară am tot insistat să avem mesaje clare, cu platformă de guvernare clară, cu trei-cinci propuneri ale PNL. Din păcate am pierdut startul și ne-au luat-o înainte cei de la PSD și nu s-a mai putut întoarce sensul”,  a conchis Lungu. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de