Flutur: PNL trebuie să devină alternativa la guvernare


Intră acum și în grupul de

Liderul Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur,  a recunoscut, miercuri, că nu se aștepta la acest scor modest al PNL în alegerile parlamentare, dar consideră că este nevoie de PNL în România pentru normalitate.

Prim vicepreședintele PNL a spus într-o conferință de presă că la alegerile parlamentare PNL nu a obținut un scor grozav și nici filiala suceveană nu a avut rezultatele pe care le spera în condițiile în care în alegerile locale a reușit să obțină majoritatea în Consiliul Județean Suceava.

„Din acest punct de vedere vom face o analiză corectă și obiectivă și va trebui să facem niște schimbări de tactică, dar eu cred că sănătos este pentru perioada următoare declanșarea alegerilor de jos în sus în filale, inclusiv la Suceava, să găsim cele mai bune soluții pentru consolidarea organizațiilor, iar acolo unde sunt slabe să le reformăm”, a spus președintele PNL Suceava.

Totodată, el a mai declarat că va trebui ca în perioada următoare PNL să-și îmbunătățească mesajul  și comunicarea cu populația și trebuie să facă analize ca să afle unde a greșit pentru a se îndrepta.

Flutur a adăugat că în activitatea sa politică a avut și câștiguri și rezultate mai modeste arătând că trebuie gestionate și înfrângerile.

„Trebuie ca în perioada următoare să repari greșelile, să te îndrepți și să devii alternativa”, a mai spus liderul liberal.

În ceea ce privește situația actuală de pe scena politică, Flutur consideră că se vor găsi soluțiile.

„Sunt convins că se vor găsi soluțiile și e un parcurs firesc. Sunt lucruri în desfășurare. Au avut loc alegeri, și suntem în perioada imediat de după alegeri. Sunt firești discuțiile, chiar și părerile diferite”, a spus Flutur. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de