PSD Suceava acuză: Cod Portocaliu de tip PDL-ist, de nepăsare şi de bătaie de joc a lui Ion Lungu faţă de suceveni

Organizația municipală PSD Suceava a acuzat, luni, pe primarul Ion Lungu de dezinteres față de problemele locuitorilor municipiului Suceava în condițiile în care Suceava se află sub coduri de vreme severă, iar primarul este pe schiuri în Poiana Brașov.

 

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că Ion Lungu reconfirmă că nu îi pasă de suceveni și că organizaţia municipală PSD Suceava a constatat dezinteresul total al primarului Ion Lungu faţă de problemele reale ale locuitorilor Sucevei.

„La mai bine de 48 de ore de când se află sub coduri galbene de ger persistent, viscol şi ninsori, Suceava este un oraş blocat, având grave probleme în asigurarea energiei termice (Cartierul George Enescu), îndepărtarea zăpezii de pe străzile secundare şi mai ales de pe trotuare, cu şcolile şi grădiniţele închise pentru 2 zile,iar primarul Ion Lungu este pe schiuri la Poiana Braşov.

În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Suceava, am încercat să iau legătura, la Primăria Suceava cu Ion Lungu, pentru a-i solicita rezolvarea problemelor urgente şi convocarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (impusă de situaţia actuală). Am fost neplăcut surprins să aflu că Ion Lungu se află toată săptămâna în concediu la Poiana Braşov”, a precizat Cușnir.

El a spus că având în vedere că urmează două zile de cod portocaliu de ger, Executivul Primăriei va trebui să adopte toate măsurile necesare pentru asigurarea utilităţilor pentru populaţie, dar şi a siguranţei deplasării cetăţenilor pe trotuare.

„Deocamdată am constatat că la Primăria Suceava este cod portocaliu de tip PDL-ist, de nepăsare şi de bătaie de joc a lui Ion Lungu faţă de Suceveni. După ce i-a păcălit pentru a 4-a oară, Ion Lungu îi tratează pe Suceveni cu nepăsare, indiferenţă şi aroganţă”, a conchis Dan Ioan Cușnir, președinte organizației municipale PSD Suceava. (Alin Dima)