Theodor Stolojan despre decizia PNL de a renunța la lideri credibili: La mitingul de la Iași Gheorghe Flutur nu a avut loc să vorbească la tribună


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan, fost președinte al PNL, a declarat într-un interviu publicat de gândul.info că între greșelile PNL din campania electorală a fost și cea de prezentare a unor figuri noi și renunțarea la lideri credibili precum Gheorghe Flutur.

Potrivit lui Stolojan, aducerea pe liste a unor figuri noi a fost o greșeală în campania electorală a PNL explicând că timpul a fost prea scurt pentru ca oamenii din partid să ajungă să-i cunoască pe cei aduşi la filiale cu doar câteva zile înainte.

El consideră că renunţarea la vechii lideri, purtători credibili de mesaj, fără probleme de integritate, cum a fost cazul lui Gheorghe Flutur care a fost lăsat pe dinafară într-un miting la Iaşi, nu a fost de bun augur.

„De exemplu, s-a renunţat la prezenţa unor lideri ai PNL-ului care au avut rezultate bune la alegerile locale, n-aveau niciun fel de problemă de integritate, doar pe ideea că erau vechi, că erau, cum se spune, figuri uzate. Or când vorbeşti de un Gheorghe Flutur în Moldova, ăla nu e uzat de niciun fel. Eu spuneam acolo, n-am vrut să-i dau numele, dar pur şi simplu când s-a ţinut mitingul de la Iaşi, el n-a avut loc să vorbească acolo la tribună, iar oamenii îl cunosc pe Gheorghe Flutur, nu-l cunosc nici pe Dănăilă, nici pe nu ştiu cine în Moldova. Deci au fost o serie de probleme dintr-acestea, acum desigur partidul este în opoziţie şi trebuie să facă ceea ce are de făcut un partid în opoziţie”, a declarat Theodor Stolojan.


Intră acum și în grupul de