Liderul OM PSD Suceava,Dan Ioan Cușnir, răspuns neconvențional la scrisoarea deschisă a liderului sucevean al USR


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a răspuns, vineri seara, scrisorii deschise formulate de președintele USR Suceava, Teodora Munteanu.

Răspunsul lui Dan Ioan Cușnir, este unul necovențional și constă în patru fotografii pe care le prezentăm mai jos.

Președintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a transmis, vineri, scrisori deschise parlamentarilor PSD și ALDE din Suceava, dar și liderului organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir cu același text pe care îl prezentăm integral.

„Va cerem să respectaţi statul de drept şi să cereţi Guvernului abrogarea Ordonanței de Urgență nr. 13/2017 de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală! Va rugam să nu ignoraţi protestele miilor de suceveni care işi manifestă dezaprobarea faţă de această procedură toxică ce clatină din temelii justiţia in România.

Încrederea pe care v-au acordat-o alegătorii la recentele alegeri vă dau dreptul să legiferați și să guvernați, dar nu discreționar. Voturile primite pe 11 decembrie 2016 nu sunt un cec în alb și nu legitimează acțiunile din ultimele zile. Vă solicităm să vă exprimați public poziția. În aceste zile, tăcerea înseamnă complicitate.

Va rugam să aveti curaj şi să le dovediţi alegătorilor dumneavoastră că bucovinenii sunt oameni mândri si verticali, nu slugile lui Liviu Dragnea şi ale lui Calin Popescu Tariceanu.

 Salutam decizia unor membri PSD și ALDE din țară de a se alătura protestului românilor, de a respecta principiile democrației mai presus de disciplina dictatorială a actualei conduceri, înțelegând mecanismul de creare și implementare a unei ordonanțe și efectele acesteia pe termen mediu sau lung.

Cu speranţa ca nu veţi pune niciodată reprezentarea Sucevei şi Bucovinei mai prejos decât interesele meschine ale liderilor dumneavoastră de partid”.

 

(N.B.)


Intră acum și în grupul de