Corneliu Popovici, înlocuit din fruntea PMP Suceava. Noul președinte interimar este deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP


Intră acum și în grupul de

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis, vineri, înlocuirea din funcție a președintelui organizației județene PMP Suceava, Corneliu Popovici.

 

În locul lui, președinte interimar al organizației județene PMP Suceava a fost numit, interimar, președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac.

Corneliu Popovici a declarat pentru News Bucovina că el și-a asumat rezultatul alegerilor și că este normală această decizie a partidului care a decis schimbarea din funcţie a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene care au obținut rezultate sub 5 la sută din voturi.

El a spus că actuala conducere interimară urmează să fie organizate alegeri interne pentru desemnarea unei noi conduceri.

„Împreună cu președintele interimar vom face organizația mai întărită”, a spus Popovici.

Președintele PMP, Traian Băsescu, a spus că preşedinţii care au  au predat funcția au dreptul să candideze la președinția organizaţiei.

Popovici a evitat să spună dacă va candida din nou la președinția PMP Suceava, menționând că urmează o perioadă de reorganizare și de întărire a organizației județene.

În organizațiile județene urmează să fie organizate alegeri astfel încât în toamna acestui an să fie organizat congresul PMP care să aleagă noua conducere, a mai declarat Traian Băsescu, după Colegiul Național al PMP.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de