Acasă Politica Secretarul general al PNL Suceava: Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru funcția...

Secretarul general al PNL Suceava: Gheorghe Flutur nu are contracandidat pentru funcția de președinte al organizației județene


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că liderul organizației liberale sucevene, Gheorghe Flutur, nu are contracandidat în alegerile care vor urma în perioada următoare.

Seredenciuc este al doilea lider important al PNL Suceava, după președintele organizației municipale Suceava, Ion Lungu, care susține că Gheorghe Flutur nu va avea contracandidat pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava.

Întrebat dacă Gheorghe Flutur ar trebui să-și asume rezultatul din alegerile de anul trecut, Seredenciuc a spus că organizația județeană PNL Suceava, alături de Gheorghe Flutur, a câștigat alegerile majoritatea în Consiliul Județean și conducerea acestei instituții, dar că în ceea ce privește alegerile parlamentare a menționat că rezultatul a fost afectat și de decizii ale conducerii centrale a partidului.



„După cum se spune, lumina vine din sud, de la București”, a declarat liderul liberal.

El a spus că alegerile interne vor fi realizate de jos în sus, începând cu organizațiile de comună, orașe, municipii și județene, iar după acestea se va organiza Convenția Națională de alegeri.

Seredenciuc a menționat că un calendar al alegerilor interne urmează să fie stabilit în cadrul Consiliului Național din data de 4 martie, iar apoi se vor declanșa procedurile.

Totodată, secretarul general al PNL Suceava a mai spus că sunt câteva organizații din județ, două-trei, care vor fi restructurate, iar mai mulți lideri de filiale ar fi anunțat că nu vor mai candida în condițiile în care au avut rezultate sub așteptări la alegerile locale și parlamentare.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version