Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Vrem o colaborare cu președintele CJ, Gheorghe Flutur, pentru binele județului, dar acesta dovedește că nu poate fi imparțial


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marți, că modul în care majoritatea PNL din Consiliul Județean Suceava a realizat distribuirea fondurilor către localitățile din județ, fiind favorizate doar localitățile cu primari PNL, dovedește că președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu este imparțial, așa cum clamează.

„Ca președinte al Organizației Județene PSD Suceava, atât în nume propriu cât și în numele colegilor parlamentari, consilieri județeni și al consilierilor locali social-democrați, am exprimat permanent dorința de colaborare cu Președintele Consiliului Județean spre binele locuitorilor județului Suceava și al tuturor comunităților locale indiferent de culoarea politică a celor care le reprezintă. O ultimă dovadă este prezența în județ, în data de 10-11 martie, a ministrului social-democrat, doamna Sevil Shhaideh care va prezenta tuturor primarilor județului noua variantă a Programului Național de Dezvoltare Locală”, susține senatorul Ioan Stan.

El arată însă că, în schimb, președintele Consiliului Județean confirmă suspiciunea pe care a avut-o în ceea ce privește imparțialitatea și dorința de colaborare deseori clamată.

„Ilustrativ este modul discreționar, partinic, în care majoritatea PNL din Consiliul Județean a repartizat sumele cuvenite pentru echilibrarea bugetelor locale cu o vizibilă favorizare a unităților administrativ-teritoriale conduse de primari PNL”, adaugă liderul PSD Suceava.

Ioan Stan subliniază că în ciuda duplicității manifestate de președintele Consiliului Județean îl invită pe acesta să abandoneze logica provincială derizorie a abordării diferențiate, exclusiv pe criterii politice a problemelor localităților județului și să se alăture eforturilor  social-democraților suceveni pentru promovarea intereselor tuturor comunităților din judetul Suceava.


Intră acum și în grupul de