Ovidiu Milici (ALDE), după numirea noului subprefect deși se zvonea că el ar prelua funcția: Privesc cu optimism și încredere nominalizarea doamnei Silvia Boliacu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale Suceava a ALDE, consilierul local Ovidiu Milici, a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că îl bucură numirea Silviei Boliacu în funcția de subprefect al județului Suceava.

„Doamna Silvia Boliacu este o femeie cu experiență în administrație. A demonstrat-o în mai multe locuri în care și-a desfășurat activitatea și consider că este timpul ca doamnele care au acumulat atâta experiență în administrație și mă refer aici în egală măsură la doamna prefect Mirela Adomnicăi, să poată să ducă la îndeplinire promisiunile cu care alianța PSD-ALDE a venit în fața alegătorilor și sunt sigur ne vom apropia de un mare grad de realizare a acestor promisiuni. Privesc cu optimism și încredere ca președinte al organizației municipale ALDE Suceava nominalizarea doamnei Silvia Boliacu”, a declarat Milici într-o intervenție telefonică.

În ceea ce privește zvonurile că el ar fi fost unul dintre cei care ar fi trebuit să fie subprefect, Milici a spus că legislația actuală nu permite decât numirea unui funcționar public în astfel de funcții.

Întrebat dacă își dorește funcția în condițiile în care Guvernul a anunțat că se va schimba legislația astfel încât prefectul sau subprefectul să fie demnitar public el a răspuns că nu-și dorește funcția.

El a subliniat că nu și-a dorit „foarte tare” una din aceste funcții vrea să-și ducă la capăt mandatul de consilier local și că poate fi util ALDE.

Silvia Boliacu, apropiată ALDE, în condițiile în care soțul ei a fost candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, a fost numită, joi, subprefect al județului Suceava în locul lui Ionuț Crețuleac.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de