Consilierul local PSD Gabriel Buciac: Cartierul Ițcani are mai multe probleme decât neasfaltarea străzilor

FOTO: Facebook

Consilierul local PSD Gabriel Buciac a declarat, joi, într-o conferință de presă, că problemele din cartierul Ițcani sunt mai multe decât cele privind neasfaltarea străzilor.

El a spus că a participat la o acțiune de ecologizare în cartierul Ițcani cu mai mulți localnici și că în acest context a aflat mai multe nemulțumiri ale acestora.

Astfel, cele mai multe străzi sunt neasfaltate sau necesită o urgentă reparație.

El a mai spus că este nevoie de mai multe puncte de colectare a deșeurilor amenajate și tomberoane, iar curățenia stradală lasă de dorit.

Totodată, în acest cartier lipsesc spații de joacă, parcuri și spații de recreere pentru cetățeni.

Buciac a mai arătat că este redusă prezența poliției locale sau naționale în acest cartier.

„Aceste probleme mi-au fost semnalate în timp ce am participat la o acțiune de ecologizare în cartierul Ițcani”, a spus consilierul local.

El a anunțat că membri ai organizației municipale PSD Suceava vor merge în toate cartierele orașului pentru a discuta cu cetățenii și a prelua problemele pe care se le prezinte conducerii Primăriei.

În același timp el a spus că în fiecare zi de sâmbătă între orele 10-14 cetățenii pot veni la sediul PSD Suceava unde va exista un program de audiențe la care vor participa un consilier local și un consilier județean. (Alin Dima)