Consilierul local PSD Gabriel Buciac: Cartierul Ițcani are mai multe probleme decât neasfaltarea străzilor


Intră acum și în grupul de
FOTO: Facebook

Consilierul local PSD Gabriel Buciac a declarat, joi, într-o conferință de presă, că problemele din cartierul Ițcani sunt mai multe decât cele privind neasfaltarea străzilor.

El a spus că a participat la o acțiune de ecologizare în cartierul Ițcani cu mai mulți localnici și că în acest context a aflat mai multe nemulțumiri ale acestora.

Astfel, cele mai multe străzi sunt neasfaltate sau necesită o urgentă reparație.

El a mai spus că este nevoie de mai multe puncte de colectare a deșeurilor amenajate și tomberoane, iar curățenia stradală lasă de dorit.

Totodată, în acest cartier lipsesc spații de joacă, parcuri și spații de recreere pentru cetățeni.

Buciac a mai arătat că este redusă prezența poliției locale sau naționale în acest cartier.

„Aceste probleme mi-au fost semnalate în timp ce am participat la o acțiune de ecologizare în cartierul Ițcani”, a spus consilierul local.

El a anunțat că membri ai organizației municipale PSD Suceava vor merge în toate cartierele orașului pentru a discuta cu cetățenii și a prelua problemele pe care se le prezinte conducerii Primăriei.

În același timp el a spus că în fiecare zi de sâmbătă între orele 10-14 cetățenii pot veni la sediul PSD Suceava unde va exista un program de audiențe la care vor participa un consilier local și un consilier județean. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de