Acasă Politica Dan Ioan Cușnir după ce Ion Lungu a spus că Ceaușescu nu...

Dan Ioan Cușnir după ce Ion Lungu a spus că Ceaușescu nu a asfaltat străzile în Ițcani: Investiții ale lui Ceaușescu au fost distruse de Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a apreciat, joi, într-o conferință de presă, că primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut o „declaraţie halucinantă” pentru că a susținut că străzile din cartierul Ițcani nu au fost asfaltate de Ceaușescu.

„De ce nu a asfaltat Ceauşescu străzile? se întreabă Ion Lungu la 28 de ani după Ceauşescu şi la 14 ani de când el şi clica lui conduc Suceava spre subdezvoltare şi înrobire! Mai avem puţin şi Ion Lungu îi va reproşa lui Ştefan cel Mare că nu a consolidat zidul Cetăţii de Scaun a Sucevei”, a spus Cușnir.



El a spus că în vremea regimului comunist au fost construite mai multe obiective în municipiul Suceava care acum sunt în paragină.

„Ceauşescu a construit două baze sportive, dar Ion Lungu şi acoliţii săi le-au distrus. Ceauşescu a construit un patinoar, dar Ion Lungu şi acoliţii săi l-au făcut subiect de ruşine naţională. Ceauşescu a construit Termica pentru suceveni, dar Ion Lungu şi acoliţii săi au falimentat-o. Ceauşescu a construit un ştrand pentru suceveni, dar Ion Lungu şi acoliţii săi l-au transformat în Night Club. Ceauşescu a construit o grădiniţă pe Aleea Trandafirilor, dar Ion Lungu şi acoliţii săi au transformat-o în sediu de partid PNL.Ceauşescu a construit două parcuri distincte, Parcul Universităţii şi Parcul Areni, dar Ion Lungu le-a unit pentru a acoperi un interes privat”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

El a transmis că va continua să demaște „fărădelegile” echipei lui Ion Lungu pentru că are această obligaţie faţă de suceveni.

„Trebuie să luptăm pentru ca împreună cu sucevenii, să îi demonstrăm lui Ion Lungu şi acoliţilor săi că Suceava nu este un oraș tras pe dreapta”, a spus liderul organizației  municipale PSD Suceava.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version