Liderul PSD Suceava:De ce Primăria Suceava a așteptat ca ștrandul din Ițcani să se deprecieze până să îl preia de la așa zisul investitor privat


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, s-a întrebat, joi, într-o conferință de presă, de ce municipalitatea suceveană a așteptat atât de mult timp până a preluat din nou ștrandul din cartierul Ițcani care este depreciat, iar investițiile prevăzute în contract nu s-au realizat.

„În ultima şedinţa ordinară de Consiliu Local, la iniţiativa lui Ion Lungu, s-a reziliat contractul de asociere dintre Rest Club Srl şi Primăria Sucevei de administrare a ştrandului Iţcani” prin care Primăria Suceava preia obiectivul Ştrand „inclusiv investiţiile realizate de agentul economic”, a spus Cușnir.

El a menționat că a fost miercuri în zona respectivă și a făcut câteva fotografii cu așa zisee investiţiile agentului economic, arătând că agentul economic, conform contractului de asociere chir trebuia să facă investiţii, în valoare de 150.000 euro.

El a explicat că mai grav este faptul că în conformitate cu prevederile legislației, „shimbarea destinaţiei bazelor sportive se va putea face numai cu aprobarea Ministerului Turismului şi Sportului” și a întrebat dacă operatorul rest Club Srl avea aprobare de schimbare a destinaţiei din baza sportivă în club de noapte.

Cușnir a prezentat însă și efectul asocierii dintre Primăria Botoșani şi un operator privat în comparație cu  efectul asocierii dintre Primăria Suceava şi un operator privat.

„Mă întrebam de ce strada ştrandului a fost asfaltată în perioada 2010-2012 înaintea multor alte străzi pe care sucevenii îşi distrug maşinile zi de zi, pas cu pas? Pentru că PNL!”, a spus Cușnir.

El consideră că astfel „se leagă şi se explică toate ciudăţeniile lui Ion Lungu şi ale vigilentului secretar Ioan Ciutac”.

„Să existe o similitudine între deprecierea ştrandului înainte de a ajunge la cine trebuie şi deprecierea grădiniţei de pe Aleea Trandafirilor care trebuia să ajungă sediu de partid PDL/PNL?”, s-a mai întrebat Cușnir.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de